Underwriter
Länsförsäkringar Sak Försäkrings AB
Underwriter internationell återförsäkring

Till Internationell Återförsäkring på Länsförsäkringar Sak söker vi en underwriter. Internationell Återförsäkring tecknar inkommande internationell återförsäkring från försäkringsbolag i hela världen. Du kommer att få arbeta i en spännande internationell miljö med omväxlande arbetsuppgifter och ett brett internationellt kontaktnät.

Om jobbet
I arbetet ingår att på ett strukturerat sätt bearbeta potentiella kunder och bibehålla existerande kunder inom ett eget ansvarsområde. En viktig del av arbetet innebär att selektivt bedöma, teckna och förvalta en affärsportfölj och ansvara för kontakter med såväl återförsäkringsmäklare som utländska försäkringsbolag. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra underwriters, återförsäkringsanalytiker och avräknare i en stimulerande internationell arbetsmiljö med dynamiskt tempo. I befattningen ingår resor som en viktig del av arbetsuppgiften.

Utbildning och erfarenhet
Du har akademisk bakgrund eller motsvarande med erfarenhet från (åter)försäkringsbranschen med internationell bakgrund. Vi ser positivt på om du har teknisk/naturvetenskaplig bakgrund eller erfarenhet. Du har god förhandlingsvana och erfarenhet av att under tidvis högt arbetstempo självständigt fatta komplexa affärsbeslut. God förmåga och vana att kommunicera i både tal och skrift på svenska och engelska är ett krav. Goda kunskaper i övriga europeiska språk är meriterande.

Vem är du?
Du är utåtriktad, resultatorienterad och drivs av att göra lönsamma affärer. Du tycker om att arbeta i grupp med ömsesidigt beroende och bidrar gärna till att förbättra arbetssätt och processer i verksamheten. Samtidigt har du ett starkt eget driv, motiveras av högt uppsatta mål och av att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du respekterar och stimuleras av möten med internationella kulturer och arbetssätt.

Om oss
Internationell Återförsäkring inom Länsförsäkringar Sak  tecknar inkommande internationell återförsäkring och gruppen har idag nio medarbetare.

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Mer information och ansökan
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.

Sista ansökningsdag: 14 september 2018.

  • Simon Hallbäck, rekryterande chef, telefon 08-588 404 74

  • Margareta Lööf, kontaktombud FTF, telefon 08-588 412 38

  • Anna Sandqvist, kontaktombud SACO, telefon 08- 588 416 50
     

Länsförsäkringar AB-koncernen har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.
Läs mer om oss:
https://bit.ly/2pKj4pQ

Stockholm
6146fc57 (anges alltid vid ansökan)
2018-07-02