Kundservicemedarbetare/Innesäljare
Länsförsäkringar Östgöta
Har du erfarenhet från försäkringsbranschen och vill jobba med kundservice och försäljning åt våra företagskunder?

Ta chansen att få arbeta i ett lokalt kundägt bolag med en hög utvecklingstakt och ett stort fokus på kundupplevelsen.

Om jobbet
Länsförsäkringar Östgöta har en stark marknadsposition och företagsaffären är en av våra viktigaste affärer. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt Linköpingsteam där du kommer att besvara samtal och mail från våra företagskunder som kontaktar oss för att få hjälp med allt ifrån fakturafrågor, till nyteckning av försäkringar. I rollen ingår också att arbeta med proaktiv kundvård och försäljning. Företagsförsäkringar är komplext och därför blir det viktigt att du är lyssnar in kundens behov och i dialog arbetar fram den bästa lösningen för våra kunder. Målet är att alla våra kunder ska vara rätt försäkrade utifrån sin verksamhet. Till din hjälp har du säljassistenter, produktspecialister och UW men självklart även dina kollegor i gruppen.

Vem är du?
Då företagsförsäkringar är ett brett område ser vi gärna att du har arbetet med försäkringsfrågor i någon form tidigare, har du dessutom erfarenhet av företagsförsäkring är det extra meriterande. Viktigast är dock att du vill ge kunden den bästa servicen genom att identifiera kundens behov. Du drivs samtidigt av att prestera och av att bidra till gruppens gemensamma mål. För att trivas hos oss ska du tycka om att samarbeta och dela med dig av kunskaper och erfarenheter. Vidare har du lätt för att skapa nya relationer och låter gärna din energi smitta av sig på både kunder och kollegor.

Vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas och detta kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt.

Eftersom tjänsten innebär mycket kommunikation är det viktigt att du kan uttrycka dig enkelt på svenska och engelska i både tal och skrift.

Låter det spännande? Då är du välkommen att skicka din ansökan senast den 5:e augusti.

Vill du veta mer? Kontakta Johan Svensson, Försäljningschef Företag Sak och Liv, 013-29 06 83 eller Pernilla Lennartsson, HR-Partner, 070- 2173082. Facklig kontaktperson, FTF, är Anna Andréasson 011-29 08 17 (då vi har semester under perioden har vi begränsad möjlighet att besvara samtal).

Om oss
Med erbjudande inom bank, försäkring och fastighetsförmedling samt en lokal förankring kan vi hjälpa våra kunder att bygga en trygg vardag. Vi gör det lilla extra för våra kunder – östgötarna – varje dag. Våra kunder är inte bara våra kunder. De är också våra ägare. Det är för dem vi vill fortsätta vara framgångsrika och hela tiden bli ännu bättre. Så hos oss finns utrymme för dig att utvecklas och bidra till vår fortsatta framgång. Tillsammans med våra kunder och med alla våra kollegor, fortsätter vi att utvecklas – både som verksamhet och som individer. Och vi gör det med glädje och ofta med ett gott skratt. Allt vi gör grundar sig i sunda värderingar som vi lever varje dag. För det vi gör för östgötarna, det gör vi med hjärtat.

Linköping
e335ebc3 (anges alltid vid ansökan)
2018-07-02