Skadereglerare
Gjensidige Försäkring
Företagsskadereglerare Byggskador

Gjensidige växer och vi söker nu ytterligare en kollega till vår byggskadegrupp.

Gruppen arbetar med byggrelaterade skador mot privatperson samt företag. Våra kunder återfinns över hela landet i de flesta branscher.

Gruppen består av sex byggskadereglerare, en storskadespecialist samt en gruppchef. Utöver utlyst tjänst expanderar gruppen inom kort med ännu en byggskadereglerare samt en storskadereglerare. Samtliga i gruppen är placerade i Stockholm.

För att kunna vara på plats där det händer samarbetar gruppen med ett nätverk av förtroendeentreprenörer som tillsammans representerar Gjensidige vid återställande efter skada. Ett viktigt verktyg för ett effektivt och processinriktat arbete är Meps 2.0.  

Om tjänsten
Som företagsskadereglerare arbetar du med reglering av byggskador mot företag. Du har ansvar för hela skadeprocessen från det att skadan inkommer via telefon eller webb tills dess att ärendet är slutreglerat och kunden är nöjd.

Tjänsten innebär beslutsfattande utifrån försäkringsvillkor, branschregler och lagstiftning. Till din hjälp har du ett nätverk av upphandlade besiktningsmän samt förtroendeentreprenörer, med vilka du kommunicerar genom Meps 2.0.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat några år som företagsskadereglerare inom försäkringsbranschen och vill komma till ett företag i tillväxt där du får chansen att påverka.

Du är noggrann och van att arbeta självständigt. Du är engagerad, tar initiativ och fattar beslut självständigt. Du planerar din tid och arbetar strukturerat och effektivt. Samtidigt är du en lagspelare i ett team där alla hjälper varandra för god kundupplevelse och teamanda.

Akademisk bakgrund är meriterande liksom byggteknisk kompetens. Du kan även ha din bakgrund i byggbranschen och där arbetat som arbetsledare, byggledare eller projektledare.

Vi strävar alltid efter att göra det enkelt för våra kunder. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig klart och tydligt, både i tal och skrift.

 

Ytterligare upplysningar erhålles av gruppchef Sara Lehn, 070–7563526 alt sara.lehn@gjensidige.se

Stockholm
b5229faa (anges alltid vid ansökan)
2018-06-12