Marknads- och kommunikationschef
Dina Försäkring AB
Till vår framtida Marknads- och kommunikationschef

Kanske är vi redan bekanta, kanske har vi träffats på ett frukostmöte någon tidig morgon. Eller så har vi inte träffats. Ännu. Men jag vet att vi har något gemensamt – vi brinner för varumärke, marknadsföring och kommunikation.

Jag vet att du har jobbat som chef ett tag, att du är en självklar ledare som får alla i ditt team att uppnå sin fulla potential och trivas på jobbet. Jag vet också att du inte är rädd för att tänka nytt och låta dina medarbetare testa nya vägar. För du vet så väl att nyfikenhet och mod är nyckeln till framgång. Särskilt i ett växande företag.

För 5 år sedan kände 3 av 10 svenskar till oss på Dina Försäkringar. Idag vet 7 av 10 vilka vi är. Vi har gjort en enorm resa tack vare orädda, engagerade medarbetare och det är något vi är väldigt stolta över. Jag vet att du ser det som utmanande och spännande att ta detta vidare, hjälpa oss nå nya målgrupper och sätta oss ännu mer på kartan.   

Hos oss är den lokala förankringen A och O eftersom vi är en federation som består av 11 oberoende bolag. Därför är det fantastiskt att några av dina bästa egenskaper är att vara bra på att lyssna samtidigt som du står för det du tror på och ofta smittar andra med din entusiasm.

Du är helt enkelt någon som kan ta rodret och styra oss ut på nya vatten, ibland längst framme i fören, ibland mer stöttande under däck. Någon som vet att det kan storma ibland men som litar på sin inre kompass och på sin besättning. Någon som vet att uppskatta ett äventyr. 

Jag tror att denna någon kan vara du.

Med vänlig hälsning,

Gunilla Svensson, vd Dina Försäkring AB
 

PS  Du har relevant utbildning inom marknadsföring och kommunikation, är van att hantera media, leda kriskommunikation och har ett par års ledarerfarenhet. Och du, har du dessutom erfarenhet från att arbeta i ett försäkringsbolag är det ett plus.

Kontakt & ansökan
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anne-Marie Dangler, HR chef, via anne-marie.dangler@dina.se. Facklig representant för FTF är Sammy Bergman, telefon 08-518 03 827.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan! Skicka därför in CV och personligt brev så snart som möjligt, men absolut senast den 2 juli via ansökningsknappen nedan. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation.

Stockholm
424f9906 (anges alltid vid ansökan)
2018-06-05