Skadejurist
Moderna
Skadejurist Entreprenad

Moderna Försäkringar söker en erfaren skadejurist för hantering av Entreprenadskador inom Företag- och Industriförsäkring

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag.  Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom nytänkande och hög servicenivå. Fler och fler kunder väljer att försäkra sin verksamhet i Moderna varför vi nu söker ännu en erfaren skadejurist/skadereglerare till vår skadeavdelning inom Företag och Industri.

Tjänsten
Du kommer att hantera ärenden inom entreprenadområdet. Du arbetar i ett team som består av 12 skadejurister. I dina arbetsuppgifter ingår även att delta i kund- och förmedlarträffar samt event kopplade till Företag- och Industriförsäkring.

I Moderna Företag & Industris portfölj finns en mix av både små och medelstora företag samt stora industrier. Kundmixen innebär att vi reglerar såväl enkla som mycket komplicerade skador vilka inträffat i Sverige eller utomlands. Vi arbetar som ett team tillsammans med affärssidan och har ett mycket nära samarbete med våra underwriters.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Vasastan i Stockholm alternativt i Gårda i Göteborg.

Din bakgrund
Du är utbildad jurist och har arbetat några år inom företags- och industriförsäkring med inriktning entreprenadskador. Du är väl förtrogen med gängse standardavtal på området och du har god förhandlingsförmåga.

Personliga egenskaper
Du är som person:

  • framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla och du har alltid kunden i fokus 
  • social, lyhörd och smidig i umgänget med andra
  • lätt att samarbeta med samtidigt som du kan arbeta självständigt och är trygg i ditt beslutsfattande
  • har god förhandlingsförmåga.


Du måste kunna:

  • uttrycka dig pedagogiskt och väl i både tal och skrift, gärna även på engelska 
  • hålla uppsatta tidsramar
  • vara bekväm i samtal med kunder och skadedrabbade inom området entreprenad
  • arbeta strukturerat och ha ett gott ordningssinne


Intresserad?
Tjänsten är en heltidsanställning och kontoret är beläget i centrala Stockholm alternativt centrala Göteborg.

Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Helena Pettersson, 072-194 43 46.

Facklig representant är Erik Ringkvist 076-882 39 59.

Är du intresserad av tjänsten ansök på knappen nedan eller via vår hemsida: www.modernaforsakringar.se/privat/om-oss/om-oss/lediga-tjanster.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är 30 juni 2018.

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

Stockholm eller Göteborg
1a030608 (anges alltid vid ansökan)
2018-06-05