Business Support Svedea Företag
Svedea
Business Support Svedea Företag

Svedea är ett snabbväxande specialistbolag inom försäkring. Vi försäkrar fler än tvåhundratusen båtar, motorcyklar, snöskotrar, bilar och hundar/katter men också ett stort antal företag och organisationer. Våra produktområden och vår verksamhet är i stark tillväxt och som ett led i detta söker vi inom Affärsområde Företag en person som ska arbeta som affärsstöd till resten av företagsgänget. Är du lösningsorienterad, gillar att vara en spindel i nätet, har nyfikenhet för systemutveckling och arbetssätt och lockas av att ständigt finna nya utmaningar så kan det vara dig vi söker.

Bli en viktig del av vår utveckling
Som business support inom Svedea Företag kommer du att stötta och hjälpa alla olika enheter inom företag. Du arbetar tätt ihop med både skador och försäljning och UW, som genom nya produkter, gruppavtal och ständig affärsutveckling ställer krav på underhåll och att vidareutveckla våra system. Tjänsten innebär även nära samarbete med vår affärsutvecklare, alla övriga delar av vår verksamhet, och inte minst IT där kravställning, projekt och tester är en central del av din vardag. Du kommer även att hjälpa till med att sätta upp rapporter i t.ex. SAS m.m.

Det här förväntar vi oss av dig
Vi söker dig som tycker att det är spännande med försäkring och vill vara med och vidareutveckla våra produkter och system. Du söker efter användarvänliga och effektiva arbetssätt och har stort intresse för att hela tiden hitta nya affärsmässiga lösningar. Du tycker att det är kul med systemutveckling och att vara specialisten på bl.a. vårt försäkringssystem.

Vi gillar om du:

Har erfarenhet från försäkringsbranschen eller en B2B-organisation.

har god kunskap i Excel och erfarenhet från kodbaserat analyssystem, t.ex. SAS

har ett högt driv och en hög ambitionsnivå

är processorienterad med förståelse för hur affärssystem påverkar verksamheten

är en problemlösare som letar nya och långsiktiga lösningar

vill utvecklas på jobbet och inte är rädd för att anstränga dig mer

Det här kan du förvänta dig av oss
Svedea är ett företag som inte liknar något annat i försäkringsbranschen. Energinivån är hög och företagskulturen mycket tydlig. Vi är över 100 medarbetare och vårt huvudkontor finns i centrala Stockholm, filialkontor finns i Hammarstrand och Växjö samt Umeå. Vår ägare är världens tredje största återförsäkringskoncern, Hannover Re.

Mer information om tjänsten får du av chef Direktaffär Företag, Jonas Nilsson, jonas.nilsson@svedea.se,
070-618 33 36.

Stockholm
a87e258f (anges alltid vid ansökan)
2018-06-05