Underwriter Motor
Länsförsäkringar Mäklarservice
Länsförsäkringar Mäklarservice söker dig som vill vara med och utveckla vår förmedlade motoraffär som Underwriter Motor

Länsförsäkringar Mäklarservice AB är ett bolag inom Länsförsäkringsgruppen som består av ett 100-tal engagerade experter inom förmedlad sak- och livförsäkring. Vi jobbar uteslutande med att underlätta för försäkringsförmedlare att göra affärer med Länsförsäkringar. Vårt mål är att vara Sveriges bästa Mäklarservice.
Vi arbetar på uppdrag av våra ägare, de 23 länsförsäkringsbolagen och Länsförsäkringar AB.

Länsförsäkringar Mäklarservice söker dig som vill vara med och utveckla vår förmedlade motoraffär som Underwriter Motor

Brinner du för kundkontakt och att arbeta med kunden i fokus? Är det för dig självklart att på ett personligt, affärsmässigt och professionellt sätt ge service till kunden? Då kan det här vara jobbet för dig!


Under de senaste åren har den förmedlade sakaffären i Länsförsäkringar ökat med över 300 MSEK och vi tänker fortsätta att växa!
Nu söker vi en Underwriter Motor för tillsvidareanställning med placering i Stockholm med tillträde så snart som möjligt.
         
Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta med att sälja, förvalta och utveckla den förmedlade företagsmotoraffären. Som underwriter motor på Länsförsäkringar Mäklarservice är du förmedlarens kontakt in i Länsförsäkringar.

Du kommer att ingå i ett team av medarbetare som är sammansatt för att täcka in de kunskaper som behövs för underwriting, försäljning och förvaltning. Våra samarbetspartners försäkringsförmedlarna är specialister inom sitt område vilket ställer höga krav på våra möten och vår kompetensnivå.

Din bakgrund och profil
Du trivs med att arbeta under eget ansvar och har en stor egen drivkraft. Det är viktigt att du är lösningsorienterad, flexibel, tycker om kundkontakt och alltid arbetar med kunden i fokus. Du kan strukturera ditt arbete väl och har en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. För dig är det självklart att på ett personligt, affärsmässigt och professionellt sätt ge service till kunden och du drivs av att jobba mot högt ställda mål.

Uppdraget kräver att du har arbetat med företagsmotorförsäkring ett antal år.
    
Vår organisation
Du kommer till en organisation där vår värdegrund, eget ansvar, rätt mental inställning och affärsmässighet är viktiga framgångsfaktorer. Du blir en del av vår lärande organisation där vi delar med oss av kunskap och lär av varandra.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete i en säljorganisation där du förväntas bidra till att vi når våra mål och visioner.
          
Information och ansökan
Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta:

Henrik Kjellkvist
Motorchef Sverige
Mobil 072-1429023
            
Pierre Pettersson
Facklig kontaktperson för FTF
Telefon 0702-285412
          
Välkommen med din ansökan senast 31 maj 2018 som du skickar via lansforsakringar.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Stockholm
13f90bc3 (anges alltid vid ansökan)
2018-05-17