Innesäljare sakförsäkring - Företagsmarknaden
Länsförsäkringar Jönköping
Innesäljare sakförsäkring - Företagsmarknaden

Som marknadsledare och i en växande marknad vill vi nu skapa framtidens säljteam. Är du en säljare med vilja och driv som vill växa tillsammans med oss för att skapa trygghet och möjligheter för våra försäkringskunder inom företagsmarknaden i Jönköpings län? Gillar du att skapa och utveckla kundkontakter? Då vill vi gärna veta mer om dig!
 
Om jobbet 
Innesäljare Sakförsäkring arbetar med fokus på mindre företagskunder för att säkerställa ett komplett försäkringsskydd men också för att erbjuda långsiktiga förslag på helhetslösningar inom vårt totala produkterbjudande. I huvudsak möter du kunderna via telefon och i digitala kanaler. Kontakter sker både på kundens och ditt initiativ. 
 
Exempel på arbetsuppgifter är:  
• Vårda, utveckla och hålla en hög servicenivå gentemot befintliga företagskunder  
• Bidra till merförsäljning genom att använda egen specialistkompetens men även förmedla vidare kundens övriga behov till rätt instans inom bolaget.  
• Bygga nya affärsrelationer genom aktiv nykundsbearbetning och genom att använda ditt nätverk. 
 
Utbildning och erfarenhet 
Vi söker dig som har sälj- och kunderfarenhet och känner dig trygg och bekväm i kundkontakten. Har du arbetat med uppsökande försäljning är det meriterande. Har du även erfarenhet av försäkringsområdet är det ett plus men inget måste. Vi står för internutbildning. 
 
Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och även goda kunskaper i engelska. Vi ser positivt på om du har kunskap i andra språk. Du har lätt för att sätta dig in i och använda digitala kanaler och aktuella affärssystem.  
 
Vem är du? 
Vi tror att dina personliga förmågor och egenskaper är viktiga för att lyckas i rollen och söker dig som är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är duktig på att skapa kontakter och underhålla relationen till dina kunder. Vidare har du en god förmåga till samarbete och arbetar bra tillsammans med både kollegorna i ditt team men också andra i bolaget.  
 
En viktig del för att bli framgångsrik i rollen är att du trivs med att ta initiativ, starta upp aktiviteter och arbetar uthålligt för att uppnå resultat. Du är mån om att ha god struktur och ordning i ditt arbete samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar.  
 
Det är också mycket viktigt att du har hög digital kunskap, ser positivt på utveckling och har förmåga att ta till dig och anpassa dig när omvärlden förändras för att gå tillsammans med kunden mot framtiden.  


Mer information och ansökan  
För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Joakim Gustavsson. Facklig kontaktperson är Johan Dufva, tfn 036-19 91 67.

Jönköping
19f80a35 (anges alltid vid ansökan)
2018-05-16