Medicinsk riskbedömare
Länsförsäkringar Fondliv Försäkrings AB
Medicinsk riskbedömare

Medicinsk riskbedömare sökes till Livservice inom Länsförsäkringar Fondliv. Vi söker dig med kunskap om medicinsk riskbedömning och erfarenhet av administration. Du har en positiv inställning och vill utvecklas i ett härligt team.

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att fatta väl avvägda och självständiga försäkringsmedicinska beslut utifrån hälsoförklaring och medicinska underlag samt informera kunden om beslutet. Det finns många utmaningar och utvecklingsmöjligheter i tjänsten då du jobbar självständigt och med stort eget ansvar i komplexa bedömningar. Du får möjlighet att använda din medicinska kompetens och utvecklas inom personförsäkringsområdet.

Vem är du?
Vi söker dig som har medicinsk högskoleutbildning (motsvarande sjuksköterska eller sjukgymnast) eller har annan praktisk erfarenhet från vårdyrket. Om du har arbetat med medicinsk riskbedömning eller skadereglering på försäkringsbolag ser vi det som meriterande.

Om oss
Länsförsäkringar Fondliv är ett dotterbolag till Länsförsäkringar AB och är länsförsäkringsgruppens fondförsäkringsbolag som erbjuder pensionssparande och trygghetslösningar främst inom tjänstepension. Vår målsättning är att ta en ledande position på liv- och pensionsmarknaden och vi strävar efter att våra liv- och pensionskunder ska uppleva Länsförsäkringar som begripliga, trygga och nära.

Livservice ansvarar för medicinsk riskbedömning av personförsäkring med alla de moment som ingår, från inkommen ansökan till ett meddelat beslut till kunden.

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Låter det spännande?
Välkommen med din ansökan senast den 4 juni. Vi tillämpar löpande rekrytering.

Vi svarar gärna på dina frågor

  • Ann Hjertstedt, chef för Riskbedömning, telefon 070-130 38 17
  • Johan Negert, medicinsk riskbedömningsansvarig, telefon 08-588 424 83
  • Bitte Franzén Molander, facklig representant SACO, telefon 08-588 403 79.
  • Susanne Hirsch, facklig representant FTF, telefon 08- 588 406 35

 

Länsförsäkringar AB-koncernen har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.

Stockholm
93582cc7 (anges alltid vid ansökan)
2018-05-14