Produktspecialist motor
Dina Försäkring AB
Flexibel produktspecialist motor med marknadsfokus

Vi är tolv försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Med anor sedan 1768 har vi erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Från Lund i söder till Piteå i norr finns vi på nära 50 platser i landet. Ledorden för vår verksamhet är att vi ska vara nära, nytänkande och engagerade. Läs mer på www.dina.se

Dina Försäkring AB är en serviceorganisation och ett försäkringsbolag som ägs av Dina-bolagen runtom i Sverige. Nu söker vi en medarbetare till vår avdelning Produkt & Underwriting.  Vi är 15 medarbetare som arbetar med utvecklingen inom sex produktområden (motor, boende, djur, person, lantbruk och företag). Hos oss får du möjlighet att påverka ditt arbete genom egna initiativ samt att driva verksamhetens utveckling framåt i ett tätt samarbete med bolagen och andra avdelningar inom bolaget såsom t.ex. aktuarieavdelningen. Att dessutom få arbeta i kulturminnesmärkta lokaler, ett stenkast ifrån vattnet med gym och gruppträningsmöjligheter mitt i centrala Stockholm kan man väl knappast klaga på?

Beskrivning av tjänsten

Som produktspecialist ansvarar du för produktutveckling och underwriting inom motorförsäkring. Ansvaret sträcker sig över hela kedjan, från idé till implementation, uppföljning och analys. Du kommer även ha en projektledande roll och ansvara för att utbilda federationens medarbetare inom motorförsäkring.

I arbetsuppgifterna ingår utveckling av vårt kunderbjudande inom motorförsäkring samt processerna kring våra olika distributionskanaler. I samarbete med aktuarieavdelningen utvecklar du tariffer och arbetar med lönsamhetsuppföljning. I din roll kommer du även att arbeta med krav- och testarbete, felsökning och förbättringar, detta arbete sker ofta tillsammans med vår IT-avdelning. Du skriver villkor och informationsmaterial, ger service till våra användare i produktfrågor och involverar dig i bransch samarbeten och omvärldsbevakning.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du bör ha eftergymnasial utbildning samt erfarenhet av försäkringsbranschen och specifikt motor, produktutveckling och systemarbete. Du bör även ha erfarenhet av process-, krav- och projektarbete. Erfarenhet av test, verifiering och felsökning samt projektledning eller digital försäljning är meriterande.

Inom motormarknaden kommer mycket spännande att hända under de närmaste åren. För att du ska trivas i rollen tror vi att du är intresserad av motor, it och ny teknik för att utveckla vårt erbjudande på marknaden.

Du är en person som vill arbeta flexibelt med varierande arbetsuppgifter med ett helhetsperspektiv på motormarknaden. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Till dina styrkor hör att du är analytisk, noggrann och ansvarstagande. Att du är en nyfiken, social, serviceinriktad och lösningsorienterad medarbetare som vill vara med och bidra till utvecklingen och vår fortsatta framgång ser vi som en självklarhet!

Kontakt

Tycker du att det här låter intressant? Har du kanske fler frågor om tjänsten, då är du varmt välkommen att kontakta Maria Gräsgårds, Chef Produkt & Underwriting, via maria.grasgards@dina.se eller 076-119 98 70.

Facklig representant för FTF är Sammy Bergman, telefon 08-518 03 827.

Ansökan

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan! Skicka därför in CV och personligt brev så snart som möjligt, men absolut senast den 4 juni via ansökningsknappen här nedan. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation.

 

 

Stockholm
c5ef1096 (anges alltid vid ansökan)
2018-05-11