Gruppchef Byggskador
Länsförsäkringar Stockholm
Gruppchef Byggskador

Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Vi hjälper våra kunder med allt som rör deras vardagsekonomi och sedan några år tillbaka har vi både bank och en egen fastighetsförmedling. Vår vision är att bli Stockholmarnas mest omtyckta företag och vägen dit går genom att bevisa fördelarna med att vi kan den här staden och att vi enbart jobbar för Stockholmarnas bästa.
 

Om oss  
Skadeavdelningen inom Affärsområde Privat utgörs av 4 grupper med ca 60 medarbetare som tillsammans ansvarar för skadeverksamhet och reglering riktad mot våra privatkunder. Viss skadereglering hanteras med hjälp av samarbetspartners. Skadeverksamheten är en central del i vårt erbjudande och har en stor påverkan på kundupplevelsen.

Avdelningen för Byggskador ansvarar för all hantering av vatten, brand samt övriga skador på fastigheter. Inom byggskador finns även regressfunktionen som stöttar hela skadeavdelningen inom Privat. Länsförsäkringar Stockholm arbetar fokuserat med att utveckla vår skadeverksamhet tillsammans med de övriga verksamheterna för att möta kundernas förväntningar och ytterligare stärka kundnöjdheten. Verksamheten är lokaliserad i fina och ljusa lokaler i Frösundavik/Solna. 

 

Vi erbjuder dig  
Möjlighet att delta i ett team som präglas av professionalitet, stor kompetens och stark laganda. Chansen att få delta i en spännande utvecklingsresa för Länsförsäkringar Stockholm där du kommer få bidra med idéer, kunskap och möjligheten att påverka din egen professionella utveckling.  

Våra ledstänger; pålitliga, enkla och nära samt vår vision att bli stockholmarnas mest omtyckta företag är det som driver utvecklingen hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för, strävar vi även efter internt.  

Uppdrag och ansvar   
Som Gruppchef för Byggskador, har du det ansvaret för 12 medarbetare och dess utveckling. Du rapporterar till Chef Privatskador och sitter med i ledningsgruppen för Skador Privat. Du arbetar aktivt för att utveckla verksamheten och dess medarbetare. Du säkerställer leverans av värdeskapande och kvalitativa kundmöten och att verksamheten levererar enligt uppsatta kvalitets- och resultatmål.  

Vem är du?  
Vi tror att du har en akademisk examen tillsammans med god erfarenhet från arbete inom sakförsäkringsområdet. Du kan försäkringsaffären och är affärsinriktad med ett kundorienterat förhållningssätt samt har god kunskap om vad som gör en affär lönsam. Om du har teknisk kompetens från Byggbranschen är det meriterande men inget krav. Som ledare hos oss ska du inspirera och vägleda till resultat snarare än att lösa den praktiska arbetsfrågan. Du tänker utanför boxen och använder din erfarenhet till att se möjligheter att utveckla verksamheten och medarbetarna.  

Du har flerårig erfarenhet och uppnått goda resultat genom att leda, utveckla och coacha medarbetare. Du kommunicerar på ett naturligt och tydligt sätt och har god förmåga att bygga och entusiasmera team. Du har ett strukturerat arbetssätt och gillar att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter på ett pedagogiskt sätt. Du drivs och motiveras av att nå mål, både individuellt och tillsammans med teamet och har roligt när du skapar resultat genom andra och förstår att framgång föder framgång. För att trivas i rollen är det också viktigt att du ser löpande förändringar som något som tillhör vardagen och därmed har mod och handlingskraft att driva utveckling och förbättring.

Information och ansökan  
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef för Privatskador Katarina Söderqvist; katarina.soderqvist@lansforsakringar.se alt 08-562 869 88.

Facklig kontaktperson för FTF är Jesper Merbom 08-562 848 04  och för SACO är Robert Halling 08-562 837 76. 

Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan snarast, men senast 31 maj 2018. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
 

Länsförsäkringar Stockholm är försäkringsbolag, bank, och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Vi ägs av kunderna och kan koncentrera oss helt på deras bästa. Med ett av branschens starkaste varumärken arbetar Länsförsäkringar varje dag för att ge människor ekonomisk trygghet och en enklare tillvaro. För att jobba hos oss måste du vilja hjälpa människor och vara genuint intresserad av hur kunderna har det, och vilka utmaningar de står inför.

Stockholm
18cb1409 (anges alltid vid ansökan)
2018-05-07