Skadejurist
Länsförsäkringar Bergslagen Ömsesidigt
Skadejurist

Gruppen Företag och Juridiks uppdrag är att hantera ansvarsskador och rättsskyddsskador för företag och privatpersoner samt egendoms- och avbrottsskador på företagsförsäkringar.

Om jobbet
Vi söker nu ytterligare en skadejurist som i huvudsak kommer att arbeta med ansvarsskador på företag, där komplexa skadeståndsutredningar är en naturlig del.

Som skadejurist har du direktkontakt med våra kunder och deras juridiska ombud, både via telefon, mejl och personliga besök. Du utreder och tar egna beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Rollen är självständig och innebär eget ansvar för de ärenden du hanterar.

Vi kommer att vidareutveckla grundkompetensen i hela gruppen och du kommer därför på sikt att få insyn också i övriga områden. Målet är också att juristerna i gruppen ska kunna fungera som ett stöd för den övriga skadeverksamheten. Du kommer att få den utbildning och det stöd som krävs för att kunna ta dig an den spännande utmaningen.

Vem är du?
Vi söker dig med juristexamen och ett intresse för att arbeta med skadereglering. Har du erfarenhet av skadereglering är det meriterande. Arbetet kräver ett affärsmässigt förhållningssätt, utrednings- och förhandlingsvana, att du är analytisk och känner trygghet i att fatta självständiga beslut. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet där egenskaper som engagemang, handlingskraft och samarbetsförmåga värdesätts.

Låter det intressant?
Vill du veta mer, ring skadechef Företag och Juridik Maja Cronhamre 019-19 46 32.

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för FTF och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Saco.

Tjänsten är placerad i Västerås eller Örebro, innebär resor och du måste ha körkort och tillgång till egen bil.

Välkommen med din ansökan senast 23 maj via https://www.lansforsakringar.se/bergslagen/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårt medieval.  Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Västerås eller Örebro
ccd3aef6 (anges alltid vid ansökan)
2018-05-07
Maja Cronhamre