Administratör
W. R. Berkley Insurance AG, Svensk Filial
Föräldrarvikariat till vår backofficeavdelning

Vi expanderar framgångsrikt och behöver därför snarast förstärka vår bemanning inom backoffice och söker nu en administratör på föräldrarvikariat i 6 månader.

W. R. Berkley Corporation etablerades 1967 och har huvudkontor i Greenwich, Connecticut.
W. R. Berkley Corporation har totalt 6,000 anställda fördelat på 50 platser världen över och omsatte USD 7,6 miljarder dollar på världsbasis under 2017.
W. R. Berkley Corporation är A-ratade (Excellent) av A.M. Best och A+ (Strong) av Standard & Poor's.

W. R. Berkley har varit aktiv på den den svenska marknaden sedan januari 2014. Den svenska filialen är en del av W. R. Berkley Europe AG och erbjuder företagsförsäkringar inom Egendom, Ansvar, Affinity, Motor och Transport. Vi sitter i centralt belägna kontorslokaler i Stockholm.

Som administratör kommer du ansvara för att löpande service upprätthålls och utvecklas. Du är del av förvaltningen kring våra befintliga kunders försäkringsavtal men även av beredningen av nya offerter och kringadministration. Du ansvarar bl a för att

  • Ändringar av befintliga avtal görs i vårt försäkringssystem
  • Utfärda försäkringshandlingar
  • Utfärda brandbevis och certifikat
  • Förnyelser av befintliga försäkringsavtal görs inom utsatta tidsramar
  • Koordinera administrationen generellt med Underwriters på kontoret

 

W. R. Berkley är ett försäkringsbolag som präglas av en stark entreprenörsanda och som  ger det lokala bolaget stor frihet att själv utforma sin affär. Det är viktigt att du är en driven lagspelare som har en stark vilja att bygga företaget och varumärket tillsammans med oss  övriga på Berkley. Du har några års erfarenhet av sakförsäkring och gärna fastighetsförsäkring i synnerhet. Vi tror att du brinner för administrativa uppgifter, är noggrann och trivs med att vara kontorets nav. Som medarbetare är du prestigelös, bra på att samarbeta, lyhörd inför kunder och kollegor samt har ett naturligt förtroendeingivande sätt. Det är ett krav att du behärskar engelska i såväl tal som skrift.

Ansökan tillsammans med ett personligt brev skickas till jberg@wrberkley.com. Vid eventuella frågor ber vi Dig kontakta Johan Berg, Property Manager, på ovanstående mailadress eller på telefon 070-385 38 58. Vi är angelägna att få din ansökan så snart som möjligt.

Stockholm
jberg@wrberkley.com
af0c6c84 (anges alltid vid ansökan)
2018-05-04