Skadetekniker Motor
ICA Försäkring
Motorskadetekniker till Stockholm sökes

Om ICA Försäkring
ICA Försäkring startade 2015 och är ett av de snabbast växande försäkringsbolagen i Sverige. Försäkringsbolaget är ett helägt dotterbolag till ICA Banken och ingår i ICA-koncernen. Idag erbjuder vi ett komplett utbud av försäkringsprodukter såsom Hem- & Husförsäkring, Bilförsäkring, Olycksfallsförsäkring, Djurförsäkring och Båtförsäkring.

Nu söker vi en skadetekniker till vår Motorskadeavdelning
Vi växer så det knakar och behöver nu förstärka vår skadeavdelning igen. Vill du vara med och bygga Sveriges nya försäkringsbolag?

Arbetsbeskrivning
Som skadetekniker samarbetar du med skadereglerarna vid reglering av skador på motorfordon. Du kommer i första hand arbeta med skador på personbilar. Arbetsuppgifter är bland annat 

  • bedömning av reparationskalkyler från verkstäder

  • kontakter och kommunikation med kunder, verkstäder m fl under skadans handläggning

  • kontakt med kunder vid inlösen av bilar

  • värdering och betalning av bilar vid inlösen

sälja rester till bildemonterare (via telefon, mail)

Du förväntas delta i och bidra till samarbetet i gruppen i syfte att ge förstklassig skadehantering och därigenom få ännu fler nöjda kunder. Detta kan vi åstadkomma genom att ständigt utveckla och förbättra rutiner och arbetssätt, varför vi välkomnar dig som gärna kommer med egna initiativ till positiva förändringar.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av likande arbete på försäkringsbolag, inklusive erfarenhet av verktyget Cabas.

Du är strukturerad, har god samarbetsförmåga och känner en hög grad av ansvarstagande i din yrkesroll. Du har en stor portion av sunt förnuft, är lösningsorienterad och då ICA Försäkring är i ett expansivt skede har du även en hög flexibilitet vid förändringar i arbetet. Vidare har du god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Tjänsten kommer att tillsättas på ett av våra kontor i Solna eller Borås.

Anställningsform

  • Tillsvidare

Tillträde

  • Snarast

Sista dag för ansökan
2018-05-30, men vi kallar löpande till intervju så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Lovisa Seward, Skadechef. Telefon: 010- 422 15 64 E-post: lovisa.seward@ica.se

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Stockholm
384336db (anges alltid vid ansökan)
2018-05-03