Produktutvecklare
BNP Paribas Cardif Nordic AB
Produktutvecklare sökes till BNP Paribas Cardif

BNP Paribas Cardif utvecklar och tillhandahåller personriskförsäkringar på den nordiska marknaden via banker, finans- och försäkringsbolag. BNP Paribas Cardif är specialiserade på låneskyddsprodukter. Genom förståelse för våra samarbetspartners kärnaffär och behov kan BNP Paribas Cardif erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar.

Vi söker nu en driven och affärsmässig produktutvecklare till Marknadsavdelningen. I tjänsten som Produktutvecklare kommer du att ansvara för att utveckla vårt service- och produkterbjudande på den nordiska marknaden.

Det innebär att du:

 • Aktivt stödjer organisationen med att utveckla befintliga och nya försäkringsprodukter- och tjänster från idé till lansering utifrån våra interna- och externa krav.

 • Aktivt säkerställer bästa kundvärde för våra kunder genom hela kundcykeln.

 • Jobbar i nära samarbete med våra Produktspecialister, vår Marknadsanalytiker och de lokala Säljavdelningarna för att säkerställa att du har god kännedom om finans- och försäkringsmarknaden i Norden.

 • Vid behov genomför interna produktutbildningar och stödjer organisationen med relevant produktkunskap.
   

Du kommer att få arbeta och utvecklas i ett globalt och expansivt företag med Norden som arbetsområde tillsammans med kompetenta och ambitiösa kollegor i Norden och globalt och nära våra samarbetspartners.
 

Din bakgrund och egenskaper:
Vi ser att du är en engagerad, lyhörd och driven person som med prestigelöshet och kan leda utvecklingsinitiativ. Du har förmåga att entusiasmera kollegor och involvera intressenter i ditt arbete. Vi ser också att du är har ett stort resultat- och kundfokus och trivs att arbeta i en föränderlig miljö.
 

Meriterande för tjänsten är:

 • Erfarenhet från bank och försäkringsprodukter

 • Erfarenhet av affärsutveckling

 • Förmåga att leda projekt

 • Goda kunskaper i MS Office (PowerPoint, Excel och Word) och i

 • God kommunikationsförmåga och behärskar engelska i tal och skrift
   

Mer om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på det nordiska huvudkontoret i Göteborg.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Winqvist, Marknadschef, magnus.winqvist@bnpparibascardif.com eller Ninni Andersson, HR Business Partner, ninni.andersson@bnpparibascardif.com

Du är välkommen med din ansökan till: jobb@bnpparibascardif.com och vi ber dig märka din ansökan med ”Produktutvecklare”.

Sista ansökningsdag är den 31 maj 2018. Tveka inte att sända din ansökan redan idag, då urvalsprocess och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Mer om BNP Cardif Nordic AB:
BNP Paribas Cardif utgör försäkringsverksamheten inom den franska bankkoncernen BNP Paribas, en av Europas ledande aktörer inom bank- och finanstjänster. BNP Paribas Cardif bedriver idag verksamhet i 36 länder och har närmare 90 miljoner försäkringstagare.

BNP Paribas Cardif Nordic AB har varit verksamt på den skandinaviska marknaden sedan år 2000 och är moderbolag till de två försäkringsbolagen BNP Paribas Cardif Försäkring AB och BNP Paribas Cardif Livförsäkring AB, med filialer i Norge och Danmark. Försäkringsbolagen bedriver även gränsöverskridande verksamhet i Finland. BNP Paribas Cardif Nordic AB med dotterbolag har idag ca 100 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark och växer kontinuerligt för att kunna tillgodose våra samarbetspartners behov.

För mer information se www.bnpparibascardif.se och www.bnpparibascardif.com.

Göteborg
jobb@bnpparibascardif.com
2fa508d0 (anges alltid vid ansökan)
2018-05-02