Skadereglerare
Gjensidige Försäkring
Finsktalande reseskadereglerare till Gouda Reseförsäkring

Vi förstärker vår skadeavdelning med ytterligare en skadereglerare och söker dig som vill bli en del av vårt team som har lång erfarenhet och ett stort engagemang.

Gouda är en del av den svenska filialen, Gjensidige Försäkring. Som skadereglerare hos Gouda Reseförsäkring arbetar du med såväl privat- som företagsförsäkringar. Arbetet erbjuder en bred variation då du kommer att reglera skador i samtliga försäkringsmoment som våra försäkringar omfattar, från enkla bagageförseningar till avancerade ansvarsskador, och du följer ditt ärende från ”start till mål”.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i skadereglering av reseskador, skadeadministration samt kontakt med försäkringstagare, samarbetspartners och vårdgivare. Vi arbetar även tätt samman med vår egen alarmcentral Gouda Alarm.

Vem är du:
Vi söker dig som har en avslutad IFU eller liknande, och minst två års erfarenhet av arbete som skadereglerare, med fördel inom reseskador.

Tjänsten kräver att du kan flytande svenska, engelska samt finska i tal och skrift. Har du dessutom ytterligare språkkunskaper så är det meriterande.

Eftersom vi är en liten avdelning ställer vi höga krav på god samarbetsförmåga, stresstålighet och flexibilitet. Du vågar fatta snabba beslut och har vana att arbeta mot uppsatta mål och nå dem.

Vi erbjuder:
Du får förmånen att delta i den nordiska organisationen Gouda, som är en del av koncernen Gjensidige. Vi är det lilla bolaget med den stora koncernens trygghet i ryggen. Hos oss kommer du att uppleva en stor frihet under ansvar med korta beslutsvägar som kännetecken. Organisationen präglas av engagemang och ansvarstagande.

Vi genomför intervjuer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser framemot den!

Stockholm
33b7af02 (anges alltid vid ansökan)
2018-04-26