Kontorsansvarig Receptionist
Stockholms Stads Brandförsäkringskontor
Kontorsansvarig Receptionist till Brandkontoret

Stockholms Stads Brandförsäkringskontor bildades redan år 1746 då ett antal fastighetsägare gick samman för att solidariskt hjälpa varandra att ersätta skador vid brand. Brandkontoret är ett ömsesidigt försäkringsbolag, vilket innebär att det ägs av försäkringstagarna.

Vill du jobba med ett anrikt och stabilt företag, i en av Stockholms vackraste kontorsmiljöer där historien bokstavligen sitter i väggarna? Är du dessutom en duktig ”doer” som gillar att hugga i där det behövs kan du vara den vi söker. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse med placering på kontoret i Gamla Stan. 
  
Arbetsuppgifter 
Som Kontorsansvarig Receptionist har du en central och koordinerande roll inom vilken du är företagets ansikte och röst utåt. Du ser till att det är ordning och reda på kontoret och arbetar proaktivt för att det ska vara en inbjudande miljö för både medarbetare och besökare. 
  
Exempel på arbetsuppgifter: 
 

  • Svara i telefon under kontorets öppettider
  • Övergripande ansvar för den dagliga kontorsdriften
  • Kontakt med leverantörer
  • Administration
  • Förbereda material till styrelsen
  • Förbereda och medverka vid olika aktiviteter som exempelvis kundaktiviteter, valmöten, bolagsstämmor, etc.

 

Kvalifikationer 
För att passa i denna roll tror vi att du har arbetat med liknande uppgifter tidigare och har koll på vad det innebär att planera och genomföra aktiviteter inom kontorsvärlden. 
  
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen behöver du vara prestigelös och ha lätt för att både samarbeta och arbeta självständigt. Du behöver vara utåtriktad och inneha en god social kompetens. Då du har en central funktion inom organisationen ser vi att du har en positiv inställning och är serviceinriktad. Du trivs i en varierande roll där du arbetar proaktivt och självständigt eftersom du som kontorsansvarig har stort eget ansvar i ditt dagliga arbete. Då du kommer ha flera kontaktytor såväl internt som externt är det viktigt att du är kommunikativ. Du tycker om att stötta dina kollegor och vara behjälplig där du ser att det behövs. 
  
Ansökan och kontakt 
Låter det intressant? Tveka inte, skicka in din ansökan med personligt brev och CV snarast. Observera att urvalet görs löpande. För denna rekrytering samarbetar vi med serveOffice, som hanterar urvalet och svarar på frågor kring tjänsten. Detta görs av Gustaf Gundmark på 070-851 40 23, gustaf.gundmark@serveoffice.se 
  
Välkommen med din ansökan!

Stockholm
39c07cf9 (anges alltid vid ansökan)
2018-04-26