Ekonomiassistent
Stockholms Stads Brandförsäkringskontor
Ekonomiassistent till Brandkontoret

Stockholms Stads Brandförsäkringskontor bildades redan år 1746 då ett antal fastighetsägare gick samman för att solidariskt hjälpa varandra att ersätta skador vid brand. Brandkontoret är ett ömsesidigt försäkringsbolag, vilket innebär att det ägs av försäkringstagarna.

Vill du jobba med ett anrikt och stabilt företag, i en av Stockholms vackraste kontorsmiljöer där historien bokstavligen sitter i väggarna? Är du dessutom en duktig Ekonomiassistent som gillar att hugga i där det behövs kan du vara den vi söker. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse med placering på kontoret i Gamla Stan. 

Arbetsuppgifter 
Notera att denna tjänst vid behov även innefattar ett visst ansvar för driften av kontoret, då Kontorsansvarig Receptionist kan komma att behöva stöd och uppbackning, som att exempelvis svara i telefonen eller hjälp med administrativa uppgifter.  

Som Ekonomiassistent kommer du främst att fungera som ett stöd till Ekonomichef samt Redovisningsansvarig. 

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Hjälpa till med årsredovisningsarbetet
  • Resultat- och balansräkningar
  • Avstämningar
  • In- och utbetalningar
  • Uppföljning, administration och enklare redovisning
  • Stötta Kontorsansvarig Receptionist
     

Kvalifikationer 
För att passa i denna roll tror vi att du har någon form av ekonomisk utbildning samt erfarenhet av att jobba på en ekonomiavdelning. Har du dessutom erfarenhet av försäkringsbranschen är det meriterande, men inget krav. 

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen behöver du vara prestigelös och ha lätt för att både samarbeta och arbeta självständigt. Det är också av stor vikt att du är initiativtagande, noggrann, strukturerad och effektiv. Vi söker dig som vill tillhöra ett team där alla ställer upp för varandra och delar med sig av sin kunskap. 

Ansökan och kontakt 
Låter det intressant? Tveka inte, skicka in din ansökan med personligt brev och CV snarast. Observera att urvalet görs löpande. För denna rekrytering samarbetar vi med serveOffice, som hanterar urvalet och svarar på frågor kring tjänsten. Detta görs av Gustaf Gundmark på 070-851 40 23, gustaf.gundmark@serveoffice.se 
  
Välkommen med din ansökan!

Stockholm
1362cf3f (anges alltid vid ansökan)
2018-04-26