Skadereglerare
Protector Försäkring
Skadereglerare, Stockholm

Vi söker engagerade skadereglerare!

Protector har en stark tillväxt och söker nu flera skadereglerare till Skadeservice. Vi stärker upp vår Första Linje som stöttar alla våra skadegrupper med skadereglering, administration och telefoni.

Rollen som skadereglerare på Första linjen innebär kundservice via telefon och mejl samt reglering av exempelvis motorskador utan vållande och tandskador. Dessutom kan du få uppdraget att hjälpa Protectors alla avdelningar där behov uppstår då Första Linjen är uppbyggd som en intern back-up. Jobbet ger dig en bred erfarenhet av försäkring och med starka resultat finns goda möjligheter till rollutveckling inom Protector.

Som skadereglerare kommer du att ansvara för att uppfylla marknadens tydligaste servicestandard för skadereglering samt bidra till ett kundbemötande i världsklass. Vi söker därför dig som drivs av en stark vilja att lyckas, tycker om att jobba mot mål och tilltalas av vår prestationskultur.

Förväntningar vi har är att du utför ditt uppdrag snabbt och effektivt, utmanar dig att lära dig nya saker och är bra på att dela energi och engagemang.

Tidigare erfarenhet av kundservice eller försäkring är meriterande, men inte ett krav.

För att trivas och prestera hos oss tror vi att du är:

  • Serviceinriktad
  • Ansvarsfull
  • Målinriktad
  • Effektiv
     

Förutom en stark företagskultur erbjuder vi bland annat ambitiösa och positiva kollegor, tillgång till gym och ett kontor nära T-centralens kommunikationer.

Tjänsten är en timanställning med placering i Stockholm.

Om Protector

Protector Försäkring är Utmanaren. Vi har en stark prestationskultur som är baserad på värdestyrning och en ständig strävan att bli bättre.

Protector Försäkring etablerades i Norge år 2004 och har på kort tid lyckats få en stor marknadsandel. Protectors framgång bygger på unika relationer till våra samarbetspartners och ett dagligt fokus på kostnadseffektiva lösningar.

Efter sju år på den svenska marknaden är vi försäkringsgivare åt:

• stora industri-, tjänste-, och fastighetsföretag, varav många är börsnoterade,

• små- och medelstora företag genom affinitylösningar och

• 230 av Sveriges 290 kommuner samt ett antal landsting plus

• 50 % av Sveriges bussar.

Ansökan
Vill du vara med i vårt lag ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer hålls löpande. Ansökan sker via vår hemsida www.protectorforsakring.se och bör innehålla CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Olivia Svalstedt på 0730-28 07 31.

Stockholm
14731bb7 (anges alltid vid ansökan)
2018-04-16