Key Account Manager
Europeiska ERV Filial
Är du vår nya Key Account Manager

Europeiska ERV är i en tillväxtfas och söker nu ytterligare förstärkning. Vi söker efter en strategisk Key Account Manager till vår partner- och konceptaffär inom Affinity.

Beskrivning av tjänsten

Arbetet innebär nyförsäljning och utveckling av helt nya lösningar samt förvaltning av befintlig affär. Du har ett flertal kontaktpunkter som t ex partners och försäkringsförmedlare men också interna intressenter. Flertalet av affärsmodellerna är komplexa och att arbetet drivs till stora delar i projektform. Det ställer stora krav på egen initiativförmåga, försäkringskunskap och processkännedom, men framförallt på samarbetsförmåga.

Som Key Account Manager så måste du även ha insikt och förståelse för de andra försäljningsenheternas (Coroprate och Leisure) erbjudanden för att vid kundbesök kunna presentera Europeiska ERV:s hela produktportfölj.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med gruppförsäkringslösningar (både B2B/B2C), host exförsäkringsbolag, mäklare eller så har du på annat sätt skaffat dig kompetens inom området, kanske som försäkringsspecialist med ansvar för upphandling och förvaltning. Viktiga egenskaper är att du är nyfiken på att lära och har ett eget driv, såväl socialt som affärsmässigt. Då våra införsäljningsprocesser är ibland långa och då är det viktigt att du har tålamod kombinerat med förmågan att inte ge upp innan du är i mål.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som en av de ledande aktörerna på reseförsäkringar erbjuder Europeiska ERV intressanta karriärmöjligheter för rätt person. Du kommer att få ett utvecklande och intressant arbete i en internationell miljö med ett spännande ansvarsområde där du kommer att vara delaktig i att utveckla produkter och tjänster på en föränderlig marknad.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning 6 månader. Tillträde efter överenskommelse.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du per mail till jobb@erv.se. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2018-05-13.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Nina Vincent Rinman 08 454 33 32 eller nina.vincent@erv.se . Kontaktperson för lokala FTF är Pablo Canales 08-454 33 51 eller pablo.canales@erv.se

 

Europeiska ERV är en av de största aktörerna på den svenska marknaden för privat- och tjänstereseförsäkring samt försäkring för utlandsstationerade. Europeiska ERV i Sverige försäkrar årligen över 1,2 miljoner resenärer och 10 miljoner bank- och kreditkort. Vi tillhandahåller även specialförsäkringar för klockor och smycken. ERV är experten på resesäkerhet inom ERGO Insurance Group och är en del av Munich Re, ett av världens ledande återförsäkringsbolag och riskbärare.


Mer information hittar du på www.erv.se.

Stockholm och Sundbyberg
jobb@erv.se
3973f14a (anges alltid vid ansökan)
2018-04-13