Marknadskoordinator
Länsförsäkringar Mäklarservice
Vi söker en Marknadskoordinator till Länsförsäkringar Mäklarservice på Försäljning Liv

Vi söker en Marknadskoordinator till Länsförsäkringar Mäklarservice på Försäljning Liv

Länsförsäkringar Mäklarservice AB är ett bolag inom länsförsäkringsgruppen som består av ett 110-tal engagerade medarbetare inom förmedlad liv och sakförsäkring. Vi jobbar uteslutande med att underlätta för försäkringsförmedlare att göra affärer med Länsförsäkringar. Vårt mål är att vara Sveriges bästa mäklarservice. Vi arbetar på uppdrag av våra ägare, de 23 länsförsäkringsbolagen och Länsförsäkringar AB.

Ditt uppdrag
Du kommer att ingå i gruppen Försäljning Liv. Vi söker dig som vill arbeta med att koordinera, stödja, marknadsföra samt kommunicera våra erbjudanden och budskap avseende spar- och pensionsprodukter.

Du samverkar med våra enheter inom Mäklarservice samt med affärsenhet Liv och Fondliv.

Din bakgrund och profil
Du har en bakgrund inom spar- och pensionsmarknad och det är meriterande med erfarenhet från tidigare marknadsroll.  

Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Du kommer jobba såväl självständigt som i ett team som vill framåt och vi söker dig som har ett proaktivt synsätt och har stark drivkraft. Du är bekväm med modern teknik och är duktig på att paketera budskap och att kommunicera. Du gillar att anta utmaningar och har en förmåga att se helheten.

Du kommer till en organisation där våra värderingar med eget ansvar, rätt mental inställning och affärsmässighet är viktiga framgångsfaktorer i det dagliga arbetet.

Information och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Hall, Försäljningschef Liv på mobil 073-809 13 21. Facklig kontaktperson är Carina Thornberg, mobil 073-8091376.

Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan på lansforsakringar.se/jobb. Sista ansökningsdatum är 27 april.

Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Stockholm
343eac71 (anges alltid vid ansökan)
2018-04-13