Försäkringssäljare företag/företagsmotor
Länsförsäkringar Uppsala
Länsförsäkringar Uppsala söker försäkringssäljare företag/företagsmotor

Länsförsäkringar Uppsala är försäkringsbolag, bank och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Eftersom vi är kundägda har vi inga aktieägarintressen att ta hänsyn till, utan bara våra kunders bästa för ögonen. Nöjda kunder och ett gott anseende ger oss på Länsförsäkringar Uppsala goda förutsättningar att ge människor en tryggare vardag och möjlighet att förverkliga sina drömmar.  
 
Din utmaning 
Som försäkringssäljare företag/företagsmotor är du den som hjälper våra företagskunder att hitta rätt försäkringslösning. Du samarbetar dagligen med kollegor från olika delar av bolaget – allt för att ge kunden den bästa upplevelsen. 
Ditt jobb blir att bearbeta nya kunder och ge service och rådgivning till dem vi redan har. Du blir ansvarig för våra större företagskunder med särskild inriktning mot våra stora företagsmotorkunder. Kunderna träffar du på plats ute i länet och inne på kontoret, men även via telefon och digitalt. Du kommer också delta på olika mässor, utställningar och kundträffar.  
 
Vårt erbjudande 
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande jobb på vårt huvudkontor på Fyrisborgsgatan i Uppsala. Hos oss sitter du nära besluten och är med och påverkar den fortsatta expansionen av en kundnära verksamhet med stor bredd inom försäkring och bank. Du ingår i en grupp med engagerade och erfarna säljare som tillsammans arbetar med att ta hand om våra företags- och lantbrukskunder. I teamet finns stor kompetens som vi gärna delar med oss av för att stötta och utveckla varandra i gruppen.  
 
Vem är du? 
Länsförsäkringar Uppsalas värdegrund utgår från orden affärsmässig, handlingskraftig och engagerad. Allt vi gör ska präglas av detta, och det är också de grundläggande egenskaper vi söker hos dig. Till den här rollen vill vi ha en driven, förtroendeingivande person som motiveras av långsiktiga affärer och som utgår från kundens behov. Du har ett digitalt arbetssätt och är tillräckligt noggrann och strukturerad för att fylla de krav på dokumentation som dagens regelverk innebär. Du bidrar med positiv energi i gruppen, har lätt för att samarbeta och är öppen för nya möjligheter och lösningar. 
 
Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet, och är väl insatt i en företagares vardag och ekonomi. Har du bra koll på åkerinäringen eller hur en dag på jobbet ser ut för en entreprenadföretagare är det meriterande. Vi vill att du har erfarenhet av försäkring, företagsförsäljning och kundservice – känner du dessutom till Uppsala län och företagsklimatet här är det ett plus. B-körkort är ett krav. 
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet. 
 
Mer information 
Vill du veta mer om jobbet och Länsförsäkringar Uppsala är du välkommen att kontakta gruppchef för större företagskunder, Bosse Johansson på 018-68 57 31.  
Facklig kontaktperson för FTF är Gunnar Rydvall, telefon 018-68 55 58. 
 
Välkommen med din ansökan senast tisdagen den 1 maj. 
 
Vi går igenom ansökningarna och kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker redan idag. 

Uppsala
8554b48b (anges alltid vid ansökan)
2018-04-11