Förvaltande motorunderwriter
Dina Försäkring AB
Mäklardisken söker motorunderwriter med förvaltande fokus

Dina Försäkringar
Vi är tolv försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Med anor sedan 1768 har vi erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Från Lund i söder till Piteå i norr finns vi på nära 50 platser i landet. Ledorden för vår verksamhet är att vi ska vara nära, nytänkande och engagerade. Läs mer på www.dina.se

Dina Försäkringars Mäklardisk består idag av 17 trevliga kollegor som arbetar på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Piteå. Då vi har en stark tillväxt söker vi nu en motorunderwriter som vill stärka upp vårt engagerade team. Mäklardisken tillhör Sälj- och Affärsutveckling på Dina Försäkring AB, arbetar på uppdrag av de lokala Dinabolagen och är indelade i två grupper; Underwriting Företag & Fastighet samt Underwriting Motor. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor, vackert beläget vid vattnet i Gamla Stan, Stockholm.

Beskrivning av tjänsten
Som motorunderwriter kommer du ansvara för att Mäklardiskens löpande service upprätthålls och utvecklas. Du är del av förvaltningen kring våra befintliga kunders flerfordonsavtal men även av beredningen av nya offerter och kringadministration. Du analyserar självständigt kundernas försäkringsbehov i samband med ändringsärenden och arbetar med förnyelser och diverse andra administrativa uppgifter. Du är också en viktig funktion inom enskild motor vad gäller både försäljning och administration. Eftersom vi gärna vill att du deltar i våra marknadsaktiviteter ingår det ett visst resande i arbetet och B-körkort krävs.

Vem är du?
Du har erfarenhet av försäkring i allmänhet och motorförsäkring i synnerhet. Vi tror att du uppskattar administrativa uppgifter snarare än rena säljuppgifter, men där du ändå uppskattar och förstår vikten av försäljning. Du är ett naturligt serviceproffs som tycker om att prata med kunder och gillar att hitta lösningar utifrån kundens behov. Du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift har förmågan att göra komplicerade saker begripliga. Som medarbetare är du prestigelös, bra på att samarbeta, lyhörd inför kunder och kollegor samt har ett naturligt förtroendeingivande sätt.

Som person är du noggrann, du tar gärna ansvar och har lätt för att, utifrån riktlinjer och policys, göra avvägningar och fatta beslut. Du trivs med att jobba i grupp samtidigt som du utan problem arbetar självständigt. Att du är en positiv och lösningsorienterad medarbetare som vill vara med och bidra till utvecklingen av Mäklardisken och vår fortsatta framgång ser vi som en självklarhet!

Kontakt
Tycker du att det här låter intressant? Har du kanske fler frågor om tjänsten, då är du varmt välkommen att kontakta Johan Nordlöf, Försäljningschef Mäklardisken, johan.nordlof@dina.se eller 070-866 87 22. Facklig representant för FTF är Sammy Bergman, telefon 08-518 03 827.

Ansökan
Vi ser fram emot att få läsa din ansökan! Skicka därför in CV och personligt brev så snart som möjligt, men absolut senast den 29 april via ansökningsknappen här nedan. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation.

 

Stockholm
162a6c1c (anges alltid vid ansökan)
2018-04-09