Byggskadereglerare
Länsförsäkringar Stockholm
Byggskadereglerare till Länsförsäkringar Stockholm

Om företaget
Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Länsförsäkringar hjälper sina kunder med allt som rör deras vardagsekonomi och sedan några år tillbaka har de både bank och en egen fastighetsförmedling. Länsförsäkringar Stockholms vision är att bli Stockholmarnas mest omtyckta företag och vägen dit går genom att bevisa fördelarna med att man kan den här staden och att man enbart jobbar för Stockholmarnas bästa. En resa som börjar på hemmaplan – och det är där du kommer in.


Arbetsuppgifter
Som byggskadereglerare reglerar du brand-, vatten- och maskinskador för våra privatkunder. Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Arbetet innebär att reglera och fastställa ersättningsnivå utifrån gällande försäkringsvillkor. Du har tät kontakt med våra kunder per telefon, mail och brev. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med entreprenörer. Du arbetar både mot individuella och gemensamma mål.

För att skapa en så bra kundupplevelse som möjligt arbetar Länsförsäkringar kontinuerligt med att förbättringar. Därför söker vi dig som vill vara med att utveckla och stärka skadearbetet inom byggskador.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Gymnasieutbildning, meriterande om du har högskoleutbildning med bygginriktning
• Minst två års arbetslivserfarenhet från byggskadereglering och god erfarenhet av läckageskador
• Meriterande med kunskap om BKR, GVK och Säker vatten samt Boverkets byggregler
• Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska

För att lyckas i rollen tror vi att du jobbar lösningsorienterat och serviceinriktat vilket medverkar till att vi når våra mål om smidig och enkel skadehantering och hög kundnöjdhet. Vi tror att du är en god lyssnare och förstår vikten av en löpande kommunikation med kunden. Det är ett självständigt arbete med mycket kontakt med andra och det krävs därför att du är en person som gillar att ta initiativ och har ett ansvarstagande, serviceinriktat och professionellt arbetssätt. Du ser också värdet i att utvecklas tillsammans med gruppen. Du är en person som är van, och har lätt för, att fatta beslut. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och har därmed god förmåga att hålla igång flera processer parallellt. För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha en mycket god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Frösunda, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/.

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla julia.jobacker@bravura.se så besvarar vi dina frågor.

Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen att skicka in din ansökan snarast.

Sökord: kundtjänst, kundservice, service, administration, försäkring, försäkringsbolag, skadereglerare, byggskador, heltid, länsförsäkringar, bygg, byggteknik, länsförsäkringar, stockholm, byggskadereglerare.

Stockholm
267fb0b3 (anges alltid vid ansökan)
2018-03-29