Operations Manager
Willis Towers Watson
Operations Manager till Willis Towers Watson

Affärsområdet Affinity inom Willis Towers Watson, Sverige, arbetar med olika former av gruppförsäkringar och lojalitetsprogram till företag och organisationer där anställda, medlemmar eller privatpersoner erbjuds olika typer av försäkringslösningar. Affinity är ett viktigt utvecklingsområde för Willis Towers Watson och har vuxit starkt under många år.

Inom Affinity har vi en Operationsavdelning, bestående av ca 15 personer under ledning av en Operations Manager. Avdelningen stödjer hela affärsverksamheten med administration och service  kring våra olika program. Därutöver arbetar Operations också med skadereglering för specifika kunder och produkter, t.ex mobiltelefoner, kreditkort, garantier på bilar m.m

Vi söker nu en ny Operations Manager, som kan axla ansvaret för det fortsatta arbetet inom Operations.

Arbetsuppgifter/Rollen
Du kommer att ha utvecklings- och personalansvar för Operations och driva den fortsatta tillväxten. Du kommer att vara ytterst ansvarig för bemanning och resursplanering, budget och kompetensutveckling.

Du ska utforma avdelningen på bästa sätt och rusta den för framtida krav och utmaningar och delta i förändringsarbete, som också omfattar hela Affinity affärsområde. Det kan då innebära att arbeta i och ansvara för olika projekt.

I din roll rapporterar du till Affärsområdeschef för Affinity, Sverige och ingår i ledningsgruppen för Affinity.

Personliga egenskaper och erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda en kundtjänstfunktion, som omfattar flera olika områden och kompetenser med personalansvar samt projektledning. Erfarenhet från försäkringsbranschen och internationell miljö är meriterande. Som person ska du vara en god ledare, strukturerad, se helheten och ändå beakta detaljerna, så att hela kund- och servicekedjan fungerar. Det är också viktigt att du är lösningsorienterad, prestigelös och tycker det är positivt utmanande med snabba omställningar, då verksamheten är i ständig rörelse.

Vi erbjuder dig en utvecklande roll inom ett internationellt bolag och ett affärsområde med stor potential. Vår kultur byggs på våra värdegrunder, som ska genomsyra allas arbete:  

Client Focus
Integrity
Teamwork
​Respect
Excellence​

Ansökan och mer information
För närmare information om tjänsten, vänligen kontakta affärsområdeschef Johan Lindvall, tel 08-5463 5901.

Vi ser fram emot din ansökan snarast, då vi arbetar med intervjuer löpande sker urval löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Stockholm
65a0aa0c (anges alltid vid ansökan)
2018-03-28