Account Manager till Mäklarservice
Gjensidige Försäkring
Account Manager

Vi söker dig som vill ta ett nytt steg och bli en av Gjensidige Försäkrings ambassadörer på den förmedlade försäkringsmarknaden. 

Våra arbetsuppgifter består av att vårda, sälja och serva försäkringar till försäkringsförmedlare inom företagsområdet.​

Gjensidige Försäkring är ett av Nordens största och mest lönsamma försäkringssällskap med verksamhet i Norge, Sverige, Danmark och de baltiska länderna. I Sverige är vi idag ca 350 anställda och finns placerade i Stockholm, Malmö, Luleå och Örebro. 

​Du kommer att bli anställd på Mäklarservice, som är företagets enhet som servar försäkringsförmedlare över hela landet med i huvudsak inkommande ärenden via telefon och e-post. Fokus ligger i första hand på att leverera förstklassig service, men även viss försäljning ingår. Som Account manager kommer du, tillsammans med övriga gruppen, att ha ansvar för tillväxt och lönsamhet i den portfölj som enheten ansvarar för.  

​Din erfarenhet och kunskap inom området har du fått genom minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har lätt för att ta nya kontakter och arbetar strukturerat. 

​Vi söker dig som har god kompetens inom företags- och företagsmotorförsäkring. Du har förmodligen ett rykte om dig att vara mycket serviceinriktad med en hög tillgänglighet gentemot dina kunder. Du trivs mycket bra i rollen och lämnar snabba och korrekta svar även under hög arbetsbelastning.  

​Du ska inte vara rädd för att ta dig an andra arbetsuppgifter varför du bör ha erfarenhet av administration och andra förekommande arbetsuppgifter inom området. Du tillsammans med din grupp får ansvaret för administration och försäljning när en lönsam affär byggs upp. Det gör du genom ett tätt samarbete med mäklare och övriga medarbetare på Gjensidige Försäkring. 

​Skicka in din ansökan snarast möjligt. Vi intervjuar kandidater löpande under ansökningstiden och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Frågor ställer du till Johan Engstrand 072-212 70 77 och ansöker gör du via länken nedan.

Örebro
f66ab737 (anges alltid vid ansökan)
2018-03-27