Besiktningsman/skadereglerare inom egendomsförsäkring
Crawford & Company (Sweden) AB
Besiktningsman/skadereglerare inom egendomsförsäkring

Crawford & Company är ett konsultföretag som arbetar med fristående skadereglering. Vi reglerar skador inom bl.a. industri-, företag-, konsument-, sjö & transport-, motor- och personförsäkring. Våra uppdragsgivare är såväl svenska som utländska försäkringsbolag och captives (koncerninterna försäkringsbolag). Crawford & Company (Sweden) AB är ett dotterbolag till amerikanska Crawford & Company. Vi är idag cirka 65 personer anställda i Sverige fördelade på fyra kontor - Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall.

 

Tjänsten innebär besiktning och skadereglering av inbrott, brand, vatten och entreprenadskador inom företag och konsumentförsäkring.  Vidare att i rapportform informera Crawfords uppdragsgivare, och eventuella återförsäkrare, om skadans omfattning. Rapportering sker på såväl svenska som engelska.

Vi söker dig som har relevant utbildning, minst gymnasiekompetens, samt erfarenhet av besiktning och skadereglering av konsument och företagsskador inom egendomsförsäkring. Det är även meriterande om du har kunskap från bygg- och anläggningssektorn. Beroende på din erfarenhet och kompetens kan vi anpassa tjänsten så att den passar optimalt. Detta öppnar upp för kandidater med såväl några års tidigare erfarenhet av liknande arbete som för redan seniora egendomsskadereglerare med flertal år i branschen.

Som person är du van att fatta snabba beslut i ett högt arbetstempo. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och du har därmed god förmåga att hålla ordning på ett stort arbetsinflöde. För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha en mycket god kommunikationsförmåga och en vana att förhandla och argumentera på ett ödmjukt sätt i både tal och skrift.

I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett expansivt företag där du också får ett vidare perspektiv på skaderegleringsarbetet.

Vill du veta mer går det bra att kontakta Head of Loss Adjusting, William Korse, på telefon: 010-410 70 49.

Fackliga representanter är Johan Bendelius för FTF, telefon: 010-410 70 18 och Rosa Maria Abramowicz för Saco, telefon: 072 070 07 38.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då intervjuer genomförs löpande.

Stockholm
william.korse@crawco.se
2a9e7cbc (anges alltid vid ansökan)
2018-03-27