Jurist/Ansvarsskadereglerare
Cunningham Lindsey Sweden AB
Vi expanderar och söker nu en jurist/ansvarsskadereglerare till vårt kontor i Solna, Stockholm

Vi expanderar och söker nu en jurist/ansvarsskadereglerare till vårt kontor i Solna, Stockholm

Cunningham Lindsey Sweden AB ingår i Cunningham Lindsey Gruppen och är ett fristående skaderegleringsföretag som arbetar med skadereglering och skadebesiktning. På vår kundlista finns svenska och utländska försäkringsbolag, captivebolag och företag. Cunningham Lindsey Gruppen är ett av de ledande skaderegleringsföretagen i världen. Vi erbjuder snabb, kostnadseffektiv och kundanpassad service genom våra 600 kontor och över 6 000 anställda världen över.

På Cunningham Lindsey Sweden AB är vi måna om att vara en arbetsplats med god stämning och en bra sammanhållning eftersom vi är övertygade om att detta gynnar företagets verksamhet och långsiktiga utveckling. Våra medarbetares kompetens och förmåga är avgörande för att utveckla och stärka vår position på marknaden.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och omfattar skadereglering av ansvarsskador, vilket även inkluderar regresshantering. Du kommer att ingå i en grupp av sex stycken jurister som alla arbetar med reglering av ansvarsskador. I dagsläget har vi två jurister placerade i Göteborg och tre stycken i Stockholm.

Uppdragen är skiftande med mycket direktkontakt med våra uppdragsgivare och deras kunder. Våra uppdragsgivare utgör både svenska och utländska försäkringsbolag, Captives m.fl. Arbetet är självständigt och innebär stort eget ansvar där tumregeln är att möta varje kund enligt deras önskemål, inom ramen för gällande lagstiftning samt försäkringsvillkor. Då vi är en serviceorganisation är det viktigt att du som person är engagerad och har god förmåga att kommunicera och samarbeta. Du måste vara drivande, noggrann, samt resultat- och lösningsorienterad för att fungera väl i ett konsultföretag.

Vi välkomnar dig till ett expanderande företag och en internationell organisation som präglas av engagemang, ansvarstagande och professionalitet.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har en juristexamen och minst 1-3 års erfarenhet från skadereglering, helst ansvarsskador. Du bör ha en god analytisk förmåga samt kunskap och erfarenhet av att självständigt hantera en skada med ett personligt ansvar genom hela skaderegleringsprocessen. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska.

För mer information om tjänsten kontakta:
Chef Ansvarsskador, Stefan Wigerstad på telefon 08-445 13 74

Välkommen med din ansökan och CV till: swigerstad@cl-se.com senast den 6 april 2018.

Urval och intervjuer sker löpande.     

Solna
swigerstad@cl-se.com
30a902fa (anges alltid vid ansökan)
2018-03-06