Kundservicemedarbetare
Europeiska ERV FIlial
Europeiska ERV söker ny kollega på Kundservice

Är du vår nya kollega på kundservice?

Vi söker dig som med ett stort engagemang vill erbjuda våra kunder en förstklassig service. Du arbetar i ett team där den huvudsakliga arbetsuppgiften är kundserviceadministration. Dina kundmöten sker främst via telefon och mejl.  

Vi ser gärna att du har:

 • Eftergymnasial utbildning
 • Erfarenhet av att arbeta med kundservice
 • Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och på engelska
 • Datavana
   

Vem är du:

 • Mycket kund- och serviceorienterad och kan med lätthet driva samtal
 • Du är en empatisk person som kan kommunicera på ett säkert och utåtriktat sätt som får kunderna att förstå våra tjänster och produkter
 • Ansvarsfull och noggrann
 • Du kan självständigt planera, prioritera och strukturera arbetet, samtidigt som du är social och har lätt för att samarbeta och ta ansvar för teamets samlade uppdrag och mål
 • Du initierar och välkomnar förändringar och förbättringar
   

Vi erbjuder ett arbete i ett ambitiöst och trevligt team i en internationell arbetsmiljö. Vi är ca 70 medarbetare inom Europeiska ERV Sverige, med placering i Sundbyberg. På vårt kontor i Köpenhamn har du nästan 100 kollegor till. Företagskulturen är informell och samtidigt professionell. Koncernspråket är engelska.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning 6 månader. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du per mail till jobb@erv.se senast den 25 mars. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mer information om Europeiska ERV hittar du på www.erv.se.

Facklig representant för FTF är Pablo Canales 08 454 33 51.

Europeiska ERV
Europeiska ERV är en av de största aktörerna på den svenska marknaden för privat- och tjänstereseförsäkring samt försäkring för utlandsstationerade. Europeiska ERV i Sverige försäkrar årligen över 1,2 miljoner resenärer och 10 miljoner bank- och kreditkort. Vi tillhandahåller även specialförsäkringar för klockor och smycken. ERV är experten på resesäkerhet inom ERGO Insurance Group och är en del av Munich Re, ett av världens ledande återförsäkringsbolag och riskbärare.

Sundbyberg
jobb@erv.se
64960015 (anges alltid vid ansökan)
2018-03-01