Försäkringsförmedlare
Säkra
Försäkringsförmedlare till Säkra

Säkra är ett av marknadens starkaste varumärken med avseende på kundnöjdhet, kvalité och kompetens. Säkra fortsätter att expandera och söker nu ytterligare ambitiösa och kundfokuserade personer med god försäkringskompetens till en rad platser i Sverige.

Du kanske arbetar med försäkringar idag eller är en erfaren företagsrådgivare som drivs av att göra skillnad för dina kunder? Nu har du möjlighet att ta nästa steg i din karriär hos oss – som anställd eller med egen franschiserörelse.

Vår verksamhet

Säkra har över 50 kontor över hela Sverige och är en av de största mest välrenommerade försäkringsförmedlarkedjorna på den svenska marknaden. Vi är starkt entreprenörsdrivna och med stort fokus på våra kunder. Detta har resulterat i att vi brukar rankas högt i Svenskt Kvalitétsindex årliga branschmätning om kundnöjdhet.

Hos Säkra får du tillgång till mer än 200 kollegor med unik kompetens och en flora av Säkraprodukter. Tack vare våra löpande konferenser och utbildningar kan du alltid hålla dina kunskaper uppdaterade och genom våra gemensamma verktyg blir din vardagliga hantering av kunders totala behov av försäkringar och kapitalförvaltning enklare.

Vi äger i 2 värdepappersbolag, driver egen stiftelse, utvecklar elektronisk rådgivning, har en växande egen Underwriting, utvecklar egna Säkraprodukter och bygger ständigt ut vårt erbjudande

Hos oss får du möjlighet att verka under ett starkt varumärke och blir en del av ett stort nätverk både i Sverige och i Europa.

Vi söker

Vi söker dig som tycker om att arbeta tillsammans med andra, har höga krav på dig själv och din omgivning, men också har en stark egen drivkraft ser möjligheter att utveckla verksamheten. Du sätter kunden i centrum och är duktig på att skapa långsiktiga kundrelationer samtidigt som du är noggrann och lägger stor vikt vid compliance och effektiva rutiner.

Dina kvalifikationer

Du har branscherfarenhet och/eller relevant utbildning som Insuresec och/eller Swedsec. Du är strukturerad och van att använda datorn och Officepaketet som ett dagligt arbetsredskap och behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Tjänsten

Tjänsten är på heltid och med tjänsteort i Gislaved, Göteborg, Hudiksvall, Jönköping, Stockholm, Varberg, Värnamo, Västerås, Växjö m.fl. orter

Ansökan

Skicka ditt CV ihop med ett kort personligt brev till karriar@sakra.se.
Vi hanterar ansökningar fortlöpande så skicka din ansökan snarast.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Peter Uvelid, VD, 08-408 067 54, peter.uvelid@sakra.se.

Gislaved, Göteborg, Hudiksvall, Jönköping, Stockholm, Varberg, Värnamo, Västerås och Växjö
karriar@sakra.se
4f1325c8 (anges alltid vid ansökan)
2018-03-01