Försäkringsförmedlare inom Sak
Säkra
Säkra söker försäkringsförmedlare med företags- och motorintresse

Är du en strukturerad och noggrann lagspelare som söker ett arbete där du har stort eget ansvar, flexibilitet och utvecklingsmöjligheter? Då har vi jobbet för dig!

Om bolaget

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling, fondplacering och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl. a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra Direkt AB är ett dotterbolag till Säkra AB och är verksam som anknuten försäkringsförmedlare och coverholder för försäkringslösningar från de försäkringsbolag som utgör våra partners. Säkra Direkt AB finns i Stockholm, Jönköping och Uddevalla. I bolaget finns i dagsläget 13 anställda förmedlare/rådgivare och assistenter.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vikariera för en av våra medarbetare som går på föräldraledighet. Fortsätter vår verksamhet att utvecklas i den takt vi önskar och vi trivs med varandra finns möjlighet övergång till tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifterna innebär att som anknuten förmedlare bedriva rådgivning mot företagskunder inom företags- och motorförsäkringar. Du kommer arbeta med nyförsäljning samt hantering av befintliga kunder mot både direktkunder och försäkringsförmedlare. Du kommer att ha mycket kundkontakt, såväl över telefon som mail. Vår primära kundkategori är Säkragruppens förmedlare.

Din profil

Som person är du en lagspelare med positiv energi och eget driv. Du är noggrann, strukturerad, tar ansvar för ditt arbete och klarar av att leverera i tidvis högt arbetstempo. Varierande arbetsuppgifter motiverar dig och du har en förmåga att lätt växla mellan uppgifterna. Vidare är du serviceinriktad och lyhörd för kunders och kollegors behov. Vi ser att du har god telefon- och datavana. Befintligt god försäkringskunskap och genomförd godkänd utbildning så som assistentutbildning eller Sakdiplom är önskvärt men inget krav.

Tjänsten

Tjänsten är ett vikariat på heltid under perioden 2018-05-01—2018-11-01 med möjlighet till tillsvidareanställning. Arbetsplatsen är i Stockholm. Lön enligt överenskommelse.

Ansökan sändes via e-post med personligt brev och CV till jan-erik.engblom@sakra.se. Om du har några frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jan-Erik Engblom, 0708-30 20 14. Urvalet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Stockholm
jan-erik.engblom@sakra.se
11258fdb (anges alltid vid ansökan)
2018-02-23
Jan-Erik Engblom