Medarbetare till Mäklarservice
Protector Försäkring
AMBITIÖSA MEDARBETARE MED FÖRSÄKRINGSKUNSKAPER TILL MÄKLARSERVICE PÅ PROTECTOR FÖRSÄKRING

Har du kunskaper inom företagsförsäkring och söker nya utmaningar i en organisation med stark företags- och prestationskultur? Nu söker vi dig som drivs av höga mål, stark sammanhållning och vill jobba i en varierande roll inom försäkring till utmanaren Protector Försäkring! Du är en strukturerad och affärsinriktad person som trivs i en relationsskapande roll. Är det dig vi beskriver, sök då tjänsten!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker medarbetare till Mäklarservice på Protector Försäkring. Din roll kommer att vara mycket varierande och bland annat innehålla att leverera högklassig service till olika försäkringsförmedlare för befintliga kunder men också nyförsäljning i form av riskbedömningar samt utforma, skicka och följa upp offerter. Du kommer även att arbeta med produktion av försäkringslösningar för nyvunna kunder. Protector Försäkring präglas av en stark företagskultur där laganda och viljan att ständigt utvecklas är nycklar till framgång.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Protector Försäkring.

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare på Mäklarservice kommer du ha en roll som innebär många kontaktytor, både internt och externt. Kontakten sker via både telefon och mail. Du kommer även att utföra riskbedömningar och skicka offerter.

Du kommer till exempel att:

 • Ha daglig kontakt med mäklarhus och bland annat följa upp inför förnyelser och omförhandling av försäkringar samt informera om villkor och liknande för företagets produkter.
 • Utföra riskbedömningar, analysera skadestatistik och göra beräkningar
 • Skapa och skicka offerter samt följa upp dem
 • Utföra enklare riskanalyser och beräkningar
 • Utveckla de befintliga arbetsprocesserna genom att deltaga i olika projekt i syfte att öka både kvalitet och effektivitet


Tjänsten passar dig som trivs i en varierande roll och lockas av att arbeta på ett företag där ambitionerna är höga! Du har tidigare erfarenhet av försäkring, antingen från arbetslivet eller studierna, och vill nu utvecklas på ett försäkringsbolag på frammarsch! Presterar du i din roll finns det även fortsatta möjligheter till utveckling inom Protector Försäkring.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har en kandidatexamen inom ekonomi
 • Har kunskaper inom företagsförsäkring. Antingen har du jobbat något eller ett par år inom branschen eller så har du fått kunskaperna genom studier och kurser
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med service och administration
 • Har goda kunskaper i Excel
   

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för tjänsten och Protector Försäkring som företag.

Som person är du mycket social och serviceminded. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Vidare är du strukturerad genom att du planerar, prioriterar och dokumenterar ditt arbete väl. För att lyckas väl i rollen behöver du vara självgående, driven, ambitiös och ha förmågan att själv driva på ditt arbete mot uppsatta mål och deadlines. Du drivs av att leverera resultat. Eftersom det händer mycket på avdelningen behöver du vara flexibel och anpassningsbar. Vidare behöver du ha förmågan att kunna ta självständiga beslut inom ramen för din roll.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Snarast, enligt överenskommelse med rätt kandidat
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Månadslön enligt överenskommelse
 • Placering: Intill Kungsträdgården, centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Protector Försäkrings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten på vår webb under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Protector Försäkring etablerades i Norge år 2004 och har på kort tid lyckats få en stor marknadsandel. Protectors framgång bygger på unika relationer till samarbetspartners i form av försäkringsförmedlare och försäkringsmäklare samt ett dagligt fokus på kostnads- och kvalitetsledarskap. I dagsläget förvaltar Protector Försäkring en portfölj på nära 1 miljard kronor.

Efter fem år på den svenska marknaden är Protector försäkringsgivare åt

 • Stora industri-, tjänste-, och fastighetsföretag, varav många är börsnoterade
 • Små- och medelstora företag genom affinitylösningar och
 • 199 av Sveriges 290 kommuner samt ett antal landsting plus
 • 50 % av Sveriges bussar
   

Protector är utmanaren och söker medarbetare som delar Protectors värderingar – Trovärdig, Tillmötesgående, Modig och Engagerad.

Stockholm
7c74c7ee (anges alltid vid ansökan)
2018-02-23