Skaderådgivare
If Skadeförsäkring
Byggskador Sverige söker Skaderådgivare med placeringsort Göteborg

Byggskador är en del av skadeorganisationen inom Privat, vi handlägger ca 28 000 skador i hela landet. Enheten består av 36 personer, varav merparten arbetar som skaderådgivare. Vi har även några besiktningsmän samt en inköpsenhet som tillhandahåller avtalade samarbetspartners inom bygg, avfuktning och sanering. Vi handlägger framför allt brand-, vatten- och maskinskador på villor, fritidshus och bostadsrätter. Vid större händelser såsom stormar eller skyfall ställs teamet inför större prövningar.

Till teamet i Göteborg söker vi nu skaderådgivare. Gruppen består av 7 personer varav 1 arbetar på distans. Vi handlägger främst skador från skrivbordet, med hjälp av våra partners. Vi har även en intern grupp som jobbar med kundbesök och större skador.

Beskrivning av tjänsten
Tjänsten innebär daglig kontakt med våra kunder, främst via telefon och mail. Du har även kontakt med våra partners och fungerar som projektledare. Ditt uppdrag är i huvudsak att reglera byggskador för kunder som har fritidshus-, villa- eller bostadsrättsförsäkring, arbetet innebär även rådgivning.

För att lyckas i det här jobbet ser vi gärna att du;

  •     Har en god samarbetsförmåga och är en bra teamspelare
  •     Kan jobba självständigt och ta egna beslut
  •     Tycker om att hantera flera ärenden samtidigt samt är lösningsorienterad
  •     Har en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift
  •     Vill utvecklas och har förmåga att leda dig själv
  •     Gillar förändringsarbete och vill vara med att utveckla vår verksamhet
  •     Är strukturerad, effektiv och ser till att få saker gjorda
  •     Är bekväm att jobba i olika datorsystem
                               

Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggbranschen, dock inget krav. Det är meriterande med försäkringskunskap samt erfarenhet från skadereglering. Det viktigaste är dock att du har de rätta egenskaperna, en stark vilja och hög ambition.

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2018.

Kontakt: Per Sjölander, Ansvarig ledare, 070 – 8561530, per.sjolander@if.se alternativt Håkan Ekman 070-7767800 hakan.ekman@if.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Göteborg
1970e957 (anges alltid vid ansökan)
2018-02-12