Systemutvecklare
Nordeuropa Försäkring AB
Systemutvecklare

Systemutvecklare med känsla för affärsmannaskap och verksamhetsutveckling

Vi erbjuder den skandinaviska marknaden ett brett sortiment av konkurrenskraftiga sak- och livförsäkringar.

Nordeuropa agerar som representant åt utländska försäkringsgivare. Vi handlar upp försäkringar på den internationella marknaden. Vi hanterar riskurval, underwriting, administration, service m.m. åt våra internationella partners.

Nordeuropa är ett litet bolag med stark sammanhållning, där vi gärna gör roliga saker tillsammans. Det är viktigt att en ny medarbetare passar in i vår gemenskap och delar våra värderingar. Vi styrs av; GEMENSKAP, HJÄRTA OCH PROFESSIONALISM.

Vi står inför en ökad framtida IT-utveckling och vill därför förstärka vår IT/utvecklingsavdelning med ytterligare en person som vill arbeta med drift/underhåll och vidareutveckling av vårt försäkringssystem samt nyutveckling inom digitalisering.

Ditt uppdrag:
Du kommer arbeta med att utveckla våra interna affärssystem som är skapade i vb.Net med MSSQL som databasserver och användarsupport. Du kommer att vara med och att påverka de vägval som bolaget ställs inför gällande framtida IT-utveckling och digitalisering.

Din profil/Bakgrund:
Du är en etablerad utvecklare som har arbetet några år med erfarenhet av VB.Net, ADO.Net dataset, MS SQL, TFS. Vi ser gärna att du har erfarenhet från försäkringsbranschen.

Du behöver du ha kunskap inom följande områden;
VB.Net & C#
ADO.Net dataset
MS SQL
TFS
Jira

Det är även önskvärt att du behärskar följande:
Entity Framework
ASP.Net
Rest API
WordPress
Sharepoint

Personliga egenskaper
Du strukturerad, effektiv och bra på att samarbeta med användare samt med våra kunders

IT-avdelningar.

Du gillar ordning och reda samt tar gärna egna initiativ till förbättringar och är drivande och ansvarstagande.

Då vi jobbar mestadels mot engelsktalande försäkringsgivare är det nödvändigt att du behärskar försäkringsengelska i såväl tal som skrift.

Vill du ha ett flexibelt, roligt och utvecklande jobb, tveka inte att skicka in en ansökan. Urvalsprocessen sker löpande.

Skicka din ansökan med cv och personligt brev till: rekrytering@nordeuropa.se

Nordeuropa Försäkring ingår i koncernen MGA Insurance Holding AB. I koncernen ingår även skaderegleringsbolag samt bolag etablerade i Norge. Nordeuropa Försäkring AB har kollektivavtal.

Stockholm
rekrytering@nordeuropa.se
9cd0feaa (anges alltid vid ansökan)
2018-02-07