Tjänstepensionshandläggare
PP Pension
Erfarna tjänstepensionshandläggare till PP Pension

Vi söker nu erfarna tjänstepensionshandläggare till vårt Kundcenterteam i Stockholm. Du kommer tillhöra en grupp på ca 10 personer som ansvarar för samtliga delar av bolagets tjänstepensionsadministration och handläggning. Rollen erbjuder således en helhetssyn över denna del av verksamheten och du kommer vara insatt och behjälplig i samtliga delar av det administrativa arbetet med allt vad det kan innebära.

Huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:
- Nyteckning av pensionsförsäkringar med traditionell- eller fondförvaltning
- Hantera ändringar under försäkringstiden
- Hantera återköp och flytt av kapital
- Administrera överlåtelser
- Driva utveckling av administration och processer kring ovanstående samt komma med effektiviseringsförslag.
- Telefon- och mailservice till PP Pensions företagskunder.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser att du har flera års erfarenhet av tjänstepensionshandläggning och arbetat brett med de olika delarna nämnda ovan. Det är ett krav att du särskilt har hanterat nyteckning och ändringar av tjänstepensionsförsäkringar och det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av handläggning av både premiebestämda och förmånsbestämda planer, fondbyten, utbetalning eller skadereglering inom kollektivavtalade såväl som andra pensionsplaner. Du har lätt för att sätta dig in i nya system och program, likväl som mycket goda kunskaper i Svenska och behärskar grundläggande funktioner inom MS Office.

Som person är du strukturerad, noggrann, van att ta ansvar för dina uppgifter och drivande. Du trivs med att ha kontakt med dina kunder via mail och telefon och föra diskussioner på ett pedagogiskt sätt. Att förbättra och effektivisera arbetsrutiner och processer kommer naturligt för dig. Är du även en vetgirig person som gärna arbetar i en prestigelös organisation kommer du att trivas väldigt bra på PP Pension.

För ytterligare information om tjänsten kontakta Marita Lingmerth, Chef Kundcenter och Försäkring, tel: 08-729 90 62, mob: +46 (0)720 63 48 79, marita.lingmerth@pppension.se

Stockholm
marita.lingmerth@pppension.se
826e4f06 (anges alltid vid ansökan)
2018-02-07