Skadereglerare
Länsförsäkringar Stockholm
Skadereglerare, Ansvar & Rättsskydd

Affärsområde Företag har genomgått en större omstrukturering och är nu i ett läge med god lönsamhet och investeringsvilja för framtiden. En central och viktig del i detta är givetvis vår skadeverksamhet. Vi är en enhet med snabba beslutsvägar och nära till våra kunder som samtliga finns i Stockholmsområdet.

För att överträffa våra kunders förväntningar har vi ett kontinuerligt pågående förbättringsarbete. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till att skapa den bästa kundupplevelsen i skademötet.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga uppgift kommer vara att reglera ansvarsskador inom affärsområde företag. Detta innebär att du förväntas kunna reglera allt från mindre ansvarsskador till bolagets större entreprenad- eller konsultansvarsskador. Som skadereglerare jobbar du gentemot kunder, ombud samt skadelidande inom ansvarsskadesegmentet.

Du arbetar mot uppsatta kvalitets- och resultatmål, och kommer inom ramen för ansvarsförsäkringen agera ombud för våra försäkringstagare samt utreda, förhandla och slutföra skadereglering utifrån gällande skadevillkor, lagar och praxis.

Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig med juristexamen och god erfarenhet av ansvarsskadereglering samt en önskan att utvecklas vidare inom området.

För att skapa en så bra kundupplevelse som möjligt arbetar vi kontinuerligt med att förbättra oss. Därför söker vi dig som vill vara med att utveckla och stärka vårt skadearbete inom Ansvar & Rättsskydd. Vi ser dig som en utåtriktad och kreativ person som tycker om att dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper på ett pedagogiskt och prestigelöst sätt. Du ser också värdet i att utvecklas tillsammans med gruppen. Du är målinriktad, engagerad och drivande och har lätt för att fatta beslut. Du är van att arbeta självständigt och strukturerat med hög integritet och noggrannhet. Arbetet ställer krav på att du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.

Du kan identifiera dig med våra ledstänger pålitliga, enkla och nära. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi sitter i nya fräscha lokaler i Frösunda, Solna.

Information och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Berg, chef Ansvar & Rättsskydd , e-post: sara.berg@lansforsakringar.se. Facklig kontaktperson för FTF är Maria Torpman, tel 08-562 831 44 och för SACO Robert Halling, tel 08-562 837 76.
Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen att skicka in din ansökan snarast, men senast den 28 februari. 

Stockholm
1a968018 (anges alltid vid ansökan)
2018-02-07