Skadereglerare
Crawford & Company (Sweden) AB
Regresspecialist

Crawford & Company är ett konsultföretag som arbetar med fristående skadereglering. Vi reglerar skador inom bl.a. sjö & transport-, industri-, företag-, konsument-, motor- och personförsäkring. Våra uppdragsgivare är såväl svenska som utländska försäkringsbolag och captives (koncerninterna försäkringsbolag). Crawford & Company (Sweden) AB är ett helägt dotterbolag till amerikanska Crawford & Company. Vi är idag cirka 70 personer anställda i Sverige fördelade på fyra kontor - Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall.
 

        Regresspecialist med placering på vårt kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö

Du kommer att ingå i gruppen som hanterar ansvarsskador och rättsskydd. I dagsläget är vi åtta ansvarsskadereglerare i teamet och en chef.

Tjänsten som regresspecialist innebär att du självständigt kommer att hantera återkravs- arbetet från våra egendomsskadereglerare men även från ansvarsskadereglerarna. Du kommer att vara involverad i och hantera utredningar och skadeståndsbedömningar. Du kommer att äga hela processen vilket innebär att utreda, förhandla samt att slutföra regresser utifrån gällande lagar och praxis.

Du kommer i ditt arbete ha mycket kontakt med externa parter i form av kunder, motparter i dina ärenden, juridiska ombud samt regressörer på andra bolag. Skaderegleringen sker på uppdrag av såväl svenska som utländska uppdragsgivare vilket innebär att du parallellt med skaderegleringen även kommer att ha kontakt med dessa och avge skriftliga rapporter på svenska respektive engelska.

Vi söker dig som har juristexamen med kunskaper och gedigen erfarenhet inom försäkrings- och skadeståndsrätt. Du skall ha erfarenhet av regressverksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av entreprenad- och produktansvar. Vi lägger givetvis även mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För tjänsten gäller att du skall vara en självgående och drivande person som tycker om att ha direktkontakt med våra uppdragsgivare och deras kunder. Du skall också kunna se möjligheter och vara flexibel i tanke och handling, vilket är en förutsättning för att kunna fungera väl i ett konsultföretag. Arbetet kräver vidare att du har ett affärsmässigt förhållningssätt, gott omdöme och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett expansivt företag där du också får ett vidare perspektiv på skaderegleringsarbetet.

Vill du veta mer går det bra att kontakta gruppchef för Ansvarsskador, Anna Werner, på telefon: 010-410 70 45.

Fackliga representanter är Åsa Vedin för FTF, telefon: 010-410 70 82 och Rosa Maria Abramowicz för Saco, telefon: 072-070 07 38.

Ansökan
Din ansökan med meritförteckning sänder du senast in 3 mars till anna.werner@crawco.se

Vänta inte med att skicka in din ansökan då intervjuer genomförs löpande.

Stockholm, Göteborg eller Malmö
anna.werner@crawco.se
274a5240 (anges alltid vid ansökan)
2018-02-05
Anna Werner