Senior skadereglerare inom Egendom till Företag och Industri
Moderna Försäkringar AB
Moderna Försäkringar söker senior skadereglerare inom Egendom till enheten Företag och Industri inriktning byggskador

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag.  Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom nytänkande och hög servicenivå vilket lett till stor populäritet hos försäkringsförmedlarna. Vi växer och fler kunder väljer att försäkra sin verksamhet i Moderna varför vi nu söker ännu en erfaren skadereglerare inom området egendom till vår skadeavdelning Företag och Industri.

Tjänsten
Som Företags- och Industriskadereglerare kommer du att ingå i en grupp med cirka 12 medarbetare. Gruppen hanterar alla typer av skador inom egendom – främst byggnad - vilka drabbat våra företags- och industrikunder. Tjänsten innebär kvalificerad skadereglering avseende företags- och industrikunders egendomsskador. Stora och komplexa skador hanteras i kommissioner eller projektform och tjänsten omfattar att leda dessa kommissioner eller projekt.

I Moderna Företag & Industris portfölj finns en mix av både små och medelstora företag samt stora industrier. Kundmixen innebär att vi reglerar såväl enkla som mycket komplicerade skador vilka inträffat i Sverige eller utomlands varför kunskaper i engelska är önskvärt. Vi arbetar som ett team tillsammans med affärsidan och vi har ett mycket nära samarbete med underwriting samt försäkringsförmedlare. Arbetet är självständigt och kräver att du är drivande i ärendena. Det krävs även hög servicenivå samt en positiv attityd och samarbetsförmåga. För oss är den sociala kompetensen viktig.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Stockholm.

Vi söker
Vi söker dig som har gedigen kompetens inom företagsförsäkring, gärna 5 - 10 års yrkeserfarenhet från företagsskador. Erfarenhet av industriskador är ett plus. Du har goda kunskaper i svenska språket. Har du arbetat som exempelvis byggarbetsledare eller liknande är detta meriterande då vi gärna ser att man har projektledare egenskaper. Det är ett plus om du har någon form av spetskompetens, exempelvis byggskadekalkylering eller har kunskap om maskinskador.

Personliga egenskaper
Du är som person:

 • framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla och du har alltid kunden i fokus  
 • social, lyhörd och smidig i umgänget med andra
 • lätt att samarbeta med samtidigt som du kan arbeta självständigt
 • tar ägarskap och löser problem.
   

Du måste kunna:

 • uttrycka dig pedagogiskt och väl i både tal och skrift  
 • hålla det du lovar
 • vara bekväm i samtal med kunder och skadedrabbade inom området
 • arbeta strukturerat och ha ett gott ordningssinne.
   

Intresserad?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på vårt kontor i centrala Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2018-02-25, urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Rung, Chef Egendom & Byggskador, tel: 070-992 43 99, mail: fredrik.rung@modernaforsakringar.se

Facklig representant är Elias Bakk tel: 070-730 68 54.

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

Stockholm
c41f0cd2 (anges alltid vid ansökan)
2018-02-05