Skadereglerare
Dina Försäkring AB
Skadereglerare sjuk- och olycksfallsskador till Dina Försäkring AB i Stockholm

Dina Försäkring AB är en serviceorganisation och ett försäkringsbolag som ägs av Dina-bolagen runtom i Sverige. Hos oss kan du själv förändra och driva utvecklingen framåt i samråd med kollegor och medarbetare i Dina-bolagen. Vi har ett öppet klimat där vi bejakar initiativförmåga, förändringsbenägenhet och ansvarstagande. Vi söker nu en skadereglerare till vår avdelning för Sjuk- och Olycksfallsskador i Stockholm.

Beskrivning av tjänsten
Vi söker nu en skadereglerare till vår skadegrupp i Stockholm, med placering på vårt kontor i Gamla Stan i Stockholm. Du kommer att vara en av medarbetarna på avdelningen Privat- och Företagsskador som arbetar med reseskador, överfallsskador samt sjuk- och olycksfallsskador. Vi reglerar personskador och skadorna kan vara av varierande komplexitet och omfattning. Gruppen du kommer att ingå i består idag av sex personer. Eftersom organisationen är liten samarbetar vi mycket med andra avdelningar och en god samarbetsförmåga är därför något vi värderar högt.

Vem är du?
Du är strukturerad, effektiv och har lätt att ta egna initiativ. Du trivs med att hantera olika skadetyper och är trygg med att ta egna beslut, men har också lätt att söka stöd hos dina kollegor vid behov. Eftersom våra kunder är viktiga för oss har du ett naturligt sätt att bemöta dem och en vilja att göra dem nöjda. Det är bra om du är energisk, flexibel och trivs i ett stundvis högt tempo.

Vi tycker om att ha kul på jobbet så det är viktigt för oss att du är en glad och engagerad person som är utåtriktad och vill vara en del av gruppen. Du ska helt enkelt vara en härlig person att arbeta med! Tidigare erfarenhet av skadereglering, främst reglering av reseskador, överfallsskador eller sjuk- olycksfallsskador är ett krav. Ange i ansökan hur många års erfarenhet du har.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Katarina Weckström chef för Privat- och Företagsskador på telefon 076-119 17 17, eller Alinda Åkerlund, HR-generalist på 076-144 33 23. Facklig representant för FTF är Sammy Bergman, telefon 08-518 037 95.

Ansökan
Du söker tjänsten via ansökningsknappen nedan och bifogar sedan personligt brev samt CV. Sista dag för ansökan är den 28 februari 2018. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation.

Stockholm
118b9d7c (anges alltid vid ansökan)
2018-02-02