Motorskadereglerare
Dina Försäkring AB
Vi söker en motorskadereglerare med stor social kompetens till Lund

Dina Försäkring AB är en serviceorganisation och ett försäkringsbolag som ägs av Dina-bolagen runtom i Sverige. Hos oss kan du själv förändra och driva utvecklingen framåt i samråd med kollegor och medarbetare i Dina-bolagen. Vi har ett öppet klimat där vi bejakar initiativförmåga, förändringsbenägenhet och ansvarstagande. Nu söker vi en motorskadereglerare till vårt kontor i Lund.

Kan du vara tjenis med storstadsbon, jomen visst med skoteråkaren och erú go eller med Glenn? I så fall har du bra koll på att du kan behöva anpassa dig efter varje enskild kund och då har vi ett jobb till dig! Vi söker nu en skadereglerare till vårt kontor i Lund.

 

I första hand söker vi en skadereglerare som har erfarenhet av arbete med motorskador. Dina Försäkringars Motorskadeorganisation består idag av tre regioner och i vår region har du dina närmsta kollegor i Lund och i Göteborg. I Lund sitter vi i fräscha lokaler vid Ideon och du kommer att arbeta tillsammans med erfarna skadereglerare med många års erfarenhet från branschen.

Beskrivning av tjänsten
Som skadereglerare är dina arbetsuppgifter breda och består av reglering av alla typer av trafik- och kaskoskador. Du möter kunder från hela landet och pratar den ena stunden med en skoterägare i norr, för att i nästa samtal hjälpa en lantbrukare som står ute på åkern. Du gör uppgörelser med våra försäkringstagare som drabbats av motorskada och har även kontakt med motpartsbolag, hyrbilsfirmor och verkstäder.

Kvalifikationer
De personliga egenskaper vi värdesätter är stor social kompetens och hög servicekänsla, förmåga att kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Under arbetstoppar är det viktigt att kunna lyfta blicken och prioritera i sitt arbete. Du ska också ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på ett sätt som kunden förstår och ha vana att arbeta i olika IT-system. Ett av våra värdeord är att vara nära, med det värdesätter vi egenskapen att kunna vara personlig i dina samtal med kunder och anpassa dig efter kundens behov. Vi söker dig som sätter kunden i centrum och har god kunskap om motorskadereglering, du får gärna ha genomgått IFU-utbildning eller motsvarande.

Tjänsten är placerad i Lund.

Kontakt
Om du vill veta mer om är du välkommen att kontakta Nina Lann gruppchef motorskador Region Syd, på telefon 046-19 33 41. Facklig representant för FTF är Sammy Bergman 08-518 038 27.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på knappen nedan och bifogar sedan personligt brev samt CV. Sista dag för ansökan är den 25 februari 2018. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation.

Lund
aba63a1e (anges alltid vid ansökan)
2018-02-01