Personskadereglerare
Protector Försäkring
Personskadereglerare till Skadeservice i Stockholm

Vi har stark tillväxt och söker skadereglerare inom personförsäkring!

Som skadereglerare av personförsäkring kommer du att utreda skador på ett effektivt och professionellt sätt, ifrågasätta etablerade sanningar för att utveckla våra processer samt ha fokus på skadereducerande åtgärder. Du kommer att ansvara för att uppfylla marknadens tydligaste servicestandard för skadereglering samt utveckla vårt kostnads- och kvalitetsledarskap.  Du kommer att ha stort mandat att fatta beslut och vi ställer höga krav på effektivitet och proaktivitet för att kunna leverera marknadens tydligaste servicestandard.

Du kommer att bidra till att skapa och bibehålla unika relationer med utvalda förmedlare och partners. Din prestation är viktig för att Protector ska stärka positionen som kostnads- och kvalitetsledare på den svenska marknaden för mäklad försäkring.

Tjänsten är placerad i Stockholm och är en tillsvidareanställning.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av skadereglering inom personriskområdet och/eller medicinsk bakgrund. Du drivs av en stark vilja att lyckas och tycker om att jobba mot mål. Det ställer extra krav på att du som person har en utvecklad social kompetens och en mycket god förmåga att uttrycka dig tydligt i tal och skrift. Du som söker är serviceinriktad, har förmåga att arbeta självständigt, är flexibel och kan fatta beslut i stressade situationer.  Du ska ha ett intresse för att ge försäkringstagare och försäkringsförmedlare bästa möjliga service. Det innebär ett stort ansvar för proaktiv handläggning och service.

Om Protector
Protector Försäkring är utmanaren. Vi har en stark prestationskultur som är baserad på värdestyrning och en ständig strävan att bli bättre. Vi växer nu kraftigt i Sverige och söker därför nya Personskadereglerare till Skadeservice. Vill du vara med och bidra till fortsatt starka resultat ska du söka.

Protector Försäkring etablerades i Norge år 2004 och har på kort tid lyckats få en stor marknadsandel. Protectors framgång bygger på unika relationer till våra samarbetspartners och ett dagligt fokus på kostnads- och kvalitetsledarskap.

För mer information
Vill du veta mer om tjänsten ber vi dig kontakta Ann-Charlotte Jenmert,  Ledare personskador, telefon: 08-411 09 46.

Ansökan
Vill du vara med i vårt lag ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer hålls löpande. 

Stockholm
117c0f1a (anges alltid vid ansökan)
2018-01-12