Medarbetare kundnav
Svedea
Passionerad medarbetare till Svedeas kundnav

Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring 

Svedea är ett snabbväxande specialistbolag inom försäkring. Vi erbjuder försäkringar för båtar, motorcyklar, snöskotrar, bilar, hundar och katter men också ett stort antal företag. Vår övertygelse är att framgång skapas av engagerade medarbetare som trivs på jobbet och vår vision är att förändra försäkringsbranschen. 

Bli en viktig del i vårt kundnav 
På Svedea är kunden alltid störst och vi vill att alla kundmöten ska präglas av personlig service, specialistkunskap och en vilja att överträffa kundernas förväntningar. På så sätt bygger vi goda relationer och uppnår våra högt ställda försäljningsmål. Som medarbetare i vårt kundnav kommer du att arbeta med kundservice och försäljning främst genom telefon och mejl men också via chatt och sociala medier. Du kommer att fokusera på antingen båt-, motor- eller djurförsäkring men du kommer även att få goda kunskaper inom våra andra områden för att kunna hjälpa alla våra kunder.  

Det här förväntar vi oss av dig 
Vi söker dig som har ett genuint intresse för något eller några av våra försäkringsområden och har du erfarenhet från försäkring är det ett stort plus. Det är också värdefullt om du har erfarenhet från en säljdriven organisation.  

Vi gillar att du: 

  • har erfarenhet från kvalificerad försäljning genom telefon 
  • har erfarenhet från kundservice i tjänsteföretag 
  • har högt driv och hög ambitionsnivå 
  • gillar att ge god service 
  • gillar förändring och högt tempo 
  • tror på att personlig kundservice skapar långsiktiga kundrelationer 
  • har god administrativ förmåga och ordningssinne 
  • vill utvecklas på jobbet och inte är rädd för att anstränga dig mer 


Det här kan du förvänta dig av oss 
Du kommer till en arbetsplats som inte liknar någon annan i försäkringsbranschen – energinivån är hög och företagskulturen mycket tydlig. Vi är ca 100 medarbetare och vårt huvudkontor finns i centrala Stockholm. Filialkontor finns i Hammarstrand, Växjö och Umeå.   

Mer information om tjänsten får du av Linda Jansson, 08-790 04 52, linda.jansson@svedea.se

Stockholm
24e4ef96 (anges alltid vid ansökan)
2018-01-12