Personskadereglerare
AFA Sjukförsäkrings AB
AFA Försäkring söker erfaren personskadereglerare i Skadeståndsrätt

Välkommen till ett lite annorlunda försäkringsbolag. Hos oss får du jobba med experter och människor som brinner för att hjälpa våra kunder. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med schyssta anställningsförmåner. Dessutom finns vi mitt i centrala Stockholm – perfekt för dig som pendlar.

Vill du vara en del av HIFI-avdelningarna? Vi behöver utöka våra avdelningar och erbjuder nu en intressant tjänst. För att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas hos oss så har vi en introduktionsplan och utsedda mentorer.

Klicka här för att se filmen där Jerker berättar hur det är att jobba på avdelningen HIFI.

Vad du kan förvänta dig
Inom avdelningarna HIFI 1 och HIFI 2 handlägger vi arbetsskador med in­validitetsgrad 15-99%, vi utreder framtida ersättning för inkomstför­luster och kostnader. Vi har även dödsfall och hanterar ärenden med egna företagare (utom aktiebolag).

Vi söker nu medarbetare som erbjuds möjligheten till en intressant ut­veckling. Vi vänder oss till dig som gillar den delen av skadereglering som ofta kräver avancerat utredningsarbete.

Vi jobbar nära varandra och samarbetar i de utmaningar vi har, samti­digt som du får en stor självständighet i ditt arbete. Vi bekräftar varandra, delar med oss av kunskap och trivs tillsammans vilket är grunden till att vårt samarbete fungerar så väl.

Vad vi förväntar oss av dig
Vi söker dig som gillar djupare utredningsarbete och har analytisk förmåga att se komplexiteten. Du har genomgått utbildning IFU Akut och Invaliditet eller liknande.

Som person är du ansvarsfull, målmedveten och har förmåga att prioritera. Du har en god förmåga och vilja att se kunden och dennes behov av en positiv kundkommunikation.

Vi söker dig som:

  • har försäkringsbranschens skadereglerarutbildning
  • har mycket goda kunskaper inom personskadereglering
  • har ett gott kundbemötande med god förmåga att kommunicera med kunden
  • är ansvarsfull, målmedveten och har förmåga att prioritera.
  • är van att arbeta mot mål och är beslutsför


Välkommen med din ansökan
Väcker annons ett intresse så tveka inte att ta kontakt med Helen Claesson på telefon 08-696 45 94 eller Stefan Krantz på telefon 08-696 44 32. Vi svarar gärna på alla frå­gor om tjänsten och om hur det är att jobba på avdelningarna. Vi är nyfikna på dig och är öppna för såväl smått som stort som du und­rar över.

Klicka här för att se filmen om hur det är att jobba på AFA Försäkring.

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 februari.

Våra fackliga företrädare är:
Facket för Försäkring och Finans, Benny Nyberg, telefon 08-696 46 12.
Akademikerföreningen, Maria Schutt, telefon 08-696 49 74.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fakta om oss
AFA Försäkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. Våra försäkringar är bestämda i kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter och vi försäkrar 4,5 miljoner människor i privat näringsliv, kommuner, landsting och regioner. AFA Försäkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 200 miljarder kronor. En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön. AFA Försäkring har cirka 650 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Läs mer på www.afaforsakring.se.

Stockholm
125eb13d (anges alltid vid ansökan)
2018-01-11