Handläggare Traditionell Försäkring
SEB Pension och Försäkring AB
Handläggare Traditionell Försäkring till SEB Pension & Försäkring

Vill du arbeta med ändring och nyteckning av traditionell försäkring? Nu söker vi medarbetare till Kundservice och gruppen Traditionell Försäkring med placering i Arenastaden i Solna.

Om jobbet
Enheten Kundservice ansvarar för den svenska livförsäkringsverksamhetens samtliga produkter. Inom enheten arbetar idag ca 220 medarbetare med att administrera försäkringar för SEBs kunder. Vår service och effektivitet ska vara en framgångsfaktor för Pension & Försäkring och vi jobbar ständigt för att förbättra servicen mot våra kunder och intressenter. Kvalitet och effektivitet är ledord i allt vi gör. Gruppen Traditionell försäkring ansvarar för beräkning, nyteckningar och ändringar av Traditionella försäkringar, sjukförsäkringar samt tjänstegrupplivförsäkringar.

Du kommer att ingå i vårt team på 15 personer som på ett professionellt sätt hanterar Traditionella försäkringar. Vi är ett glatt gäng som tycker det är viktigt att ha kul tillsammans både på och ibland även utanför jobbet. Vi samarbetar för att nå våra gemensamma mål och är alla med och påverkar hur arbetet ska utföras. I rollen kommer du bland annat att ansvara för att handlägga nyteckningar samt ändringar i befintliga försäkringsavtal.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara flexibel och positiv med förmågan att se möjligheter. Du är analytisk, lösningsorienterad och gillar att driva förbättringar. Vidare har du god förmåga att ta till dig nya kunskaper samt är utrustad med en stor portion tålamod, då det kan ta tid att lära sig arbetsuppgifterna. Du jobbar med god struktur, är noggrann och inte rädd för att ta egna initiativ och beslut. Det är även viktigt att du sätter kunden främst och har en hög kvalitet i ditt arbete. Du trivs med att vara en prestigelös lagspelare och förstår att ditt bidrag är avgörande för att vi ska lyckas tillsammans.

Önskade kvalifikationer:
• Några års erfarenhet av handläggning av traditionell försäkring
• Goda kunskaper inom försäkringsområdet – traditionell försäkring
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Goda engelskakunskaper är meriterande

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB: https://sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 31 januari 2018.

Vänligen skicka in ditt CV och personliga brev för tjänsten via https://seb.se/om-seb/lediga-tjanster

I den här rekryteringen samarbetar vi med Amendo Bemanning och Rekrytering. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rekryteringskonsult Margaretha Palmbäck via margaretha.palmback@amendo.se på telefon 072-522 50 09.

Stockholm
534ca122 (anges alltid vid ansökan)
https://seb.se/
2018-01-09