Skadereglerare sjuk-/olycksfall
Nordic Loss Adjusting AB
Skadereglerare sjuk-/olycksfall

Nordic Loss Adjusting AB (NLA) är ett fristående skaderegleringsbolag som på uppdrag av olika försäkringsgivare handlägger försäkringsskador.

Med anledning av kommande pensionsavgång behöver vi nu hitta en erfaren sjuk-/olycksfallskadereglerare till vårt kontor i Sundbyberg.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer självständigt att reglera och utreda inkommande sjuk-/olycksfallsskador utifrån lagstiftning och gällande försäkringsvillkor. Arbetet innebär viss rapportskrivning och upprättande av promemorior för nämndsprövning.

Din profil
Du har en dokumenterad utbildning, IFU eller motsvarande, och några års erfarenhet av skadereglering av skadereglering av sjuk-/olycksfall företrädesvis inom barnsjuk.

Har du även reglerat personskador på skadeståndsrättslig grund är detta meriterande.

Du är handlingskraftig, engagerad och kommer till ett beslut. Du välstrukturerad och kan prioritera ditt arbete. Då vi arbetar med många olika uppdragsgivare är du flexibel och lyhörd för uppdraget och du formulerar dig tydligt i tal och skrift både på svenska och engelska.

Om du börjar hos oss
På NLA kommer du att ha en självständig roll med stort eget ansvar. Vi är det ”lilla bolaget” med god sammanhållning. Vi arbetar centralt i Sundbyberg med närhet till allmänna kommunikationer. NLA är kollektivavtalsanslutna.

Ansökan
Skicka din ansökan med tillhörande CV till Fredric Oscarson på fredric.oscarson@nlaab.com senast den 2 februari 2018. Har du frågor om tjänsten eller företaget ber vi dig kontakta Anders Dahlström på 08-454 55 80 eller Fredric Oscarson 08-410 845 91.

Stockholm
fredric.oscarson@nlaab.com
1bef486b (anges alltid vid ansökan)
http://nlaab.com
2018-01-05
Fredric Oscarson