Business Analyst
Willis Towers Watson
Vi söker en Business Analyst

Arbetsuppgifter/Rollen
Rollen är tvådelad och omfattar både arbetsuppgifter som Business Analyst och som Projektledare. I rollen som Business Analyst kommer du att utgöra bryggan mellan verksamheten och våra systemutvecklare. Du kommer att tillsammans med verksamheten identifiera och dokumentera verksamhetens behov. Utifrån dessa behov kommer du tillsammans med systemutvecklare specificera nya eller förändrade systemfunktioner. 

Rollen som Projektledare innefattar att du både kommer att vara med och driva nya kundprojekt och förvaltningsprojekt. Projekten omfattar mycket IT och systemlösningar och ställer krav på förståelse inom området men innebär också ett nära arbete med produktägare och kundservice. Du kommer att arbeta med strategiska uppgifter som utformning av projektplan, leda, fördela och driva arbetet framåt enligt projektplan, rapportera och kommunicera till projektets intressenter, planera och utföra workshops internt och med externa parter samt varit huvudsaklig kontaktperson för projektet. Du ska kunna Leda och driva projekt i samband med förvaltning samt leda och driva mindre projekt i samband med nya/uppdaterade produkter och kunder.

Tidigare erfarenhet
Vi ser gärna att du har arbetat 2-3 år inom IT och i bank- eller försäkringsbranschen. Dessutom söker vi dig som har en utbildningsbakgrund inom IT eller motsvarande och har ett stort intresse för området inom projekt och IT. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift eftersom du dagligen kommer att kommunicera på båda språken. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i försäkringsförmedlingsbranschen tidigare, men detta är inget krav.

Personliga egenskaper
Som person är du en doer och van att lösa problem. Du är effektiv, noggrann, strukturerad och självgående och driver både dina egna och projektets arbetsuppgifter. Vidare är du analytisk och har förmågan att växla mellan en helhetssyn och detaljfokus. Du kommer i denna roll att ha många kontaktytor både internt och externt varför det är viktigt med en mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du ska ha god erfarenhet av att dokumentera och presentera processflöden och diagram. Vi ser att du som söker är lugn som person, gillar att stå på egna ben och kan prioritera i ditt arbete.

Vi söker dig som arbetar proaktivt, lösningsorienterat och affärsmässigt.

Information och ansökan
Vi sitter i nya fina lokaler i centrala Stockholm. Närmare information om tjänsten ges av Implementation Manager, Johanna Hindsjö, tel +46 8 5463 5912. Vi kallar till intervjuer löpande så ansök redan idag!

Stockholm
81a6d725 (anges alltid vid ansökan)
2017-12-07