Chef Teknik & Inlösen
Gjensidige Försäkring
Skadeavdelningen söker Chef för Teknik & Inlösen

Med våra samlade erfarenheter från den nordiska försäkringsbranschen erbjuder vi traditionella försäkringar till privatpersoner och företagare. Med Gjensidige i Norge har vi en stabil plattform att stå på när vi etablerar varumärket Gjensidige i Sverige. I Norge är vi det största sakförsäkringsbolaget med anor sedan 1816. Gedigen erfarenhet av traditionella försäkringsprodukter kombinerat med ett modernt sätt att driva och utveckla ett försäkringsbolag. För att kunna ge förstklassig service i alla led och utveckla Gjensidige till en mycket konkurrenskraftig och kundfokuserad aktör kommer vi under de närmaste åren att kraftigt expandera och utöka vår verksamhet. Gjensidige Sverige har idag 350 anställda.

 

Gjensidiges skadeavdelning består av ca 80 medarbetare inom motor-, civil- och företagsförsäkring. Gruppen Teknik & Inlösen ansvarar för att utveckla och förbättra samarbetet med Gjensidiges avtalsverkstäder samt för att säkerställa kvaliteten i våra reparations- och inlösenprocesser och en god kundservice.  Gjensidige strävar efter att ligga i marknadens framkant gällande effektivitet och teknikutnyttjande, och arbetsuppgifterna inom Teknik & Inköp har under det senaste året förändrats i grunden. Vi söker nu en chef som kan ta sig an uppdraget att föra gruppens utveckling vidare.

Om tjänsten
Som chef för Teknik & Inlösen ansvarar du för att säkerställa kostnadseffektiva reparationer med hög kundnöjdhet och god kvalitet. Detta sker såväl genom kontinuerliga förbättringar av arbetssätt och rutiner, som genom digitalisering och automatisering. Samtidigt arbetar du med att säkerställa att gruppen håller en kontinuerlig närvaro hos våra avtalsverkstäder, och att vi löpande följer upp verkstädernas leverans till kund. Du deltar i Gjensidiges skadeledning har därigenom ett gemensamt ansvar för skadeavdelningens övergripande mål.

Placeringsort är Stockholm, och arbetet kommer att innebära en del resor, både i Sverige och till våra nordiska grannländer.

Vem är du?
För att lyckas som chef för Teknik & Inlösen behöver du ha stor förståelse för de för de bakomliggande kostnadsdrivarna i reparation och inlösen. Du ska förstå Cabasdata och ha kunskap att självständigt genomföra analyser för att stötta verksamheten. Erfarenhet av dataanalys och goda kunskaper i matematik är därför ett måste.

Du är en god relationsskapare och har en förmåga att samarbeta med dina kollegor i såväl Norge och Danmark, som övriga chefer och medarbetare i den svenska organisationen.

Sist, men inte minst, söker vi dig som har en vilja att utveckla medarbetarna och leda dem genom den förändring gruppen genomgår. Vi på Gjensidige tror att vi som bolag lyckas genom ett högt engagemang och arbetsglädje, och du ska ha en tro på att du är rätt person för att bygga detta tillsammans med medarbetarna.

Vi söker dig som…

- har akademisk utbildning inom ekonomi eller matematik

- har lång erfarenhet av att arbeta med skadeförsäkring

- är analytisk och strukturerad

- har en stark egen drivkraft och arbetar lösningsorienterat

- har hög integritet

- har ett intresse för människor och relationer

Har du frågor kring tjänsten kontakta Skadechef Karolin Bernås på Karolin.Bernas@Gjensidige.se eller 0707-290554. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig.

Stockholm
2c8475f5 (anges alltid vid ansökan)
2017-12-06