Skadereglerare - egendomsförsäkring
Crawford & Company (Sweden) AB
Skadereglerare - egendomsförsäkring

Crawford & Company är ett konsultföretag som arbetar med fristående skadereglering. Vi reglerar skador inom bl.a. sjö & transport-, industri-, företag-, konsument-, motor- och personförsäkring. Våra uppdragsgivare är såväl svenska som utländska försäkringsbolag och captives (koncerninterna försäkringsbolag). Crawford & Company (Sweden) AB är ett helägt dotterbolag till amerikanska Crawford & Company. Vi är idag cirka 70 personer anställda i Sverige fördelade på fyra kontor - Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall.   


Tjänsten innebär skadereglering av inbrott, brand och vattenskador - samt hantering av skador på lösöre - inom konsumentförsäkring. Beroende på erfarenhet och kompetens kan det även bli aktuellt att reglera företagsskador. 

Vi söker dig som har relevant utbildning, minst gymnasiekompetens, samt även några års erfarenhet av liknande arbete. Som person är du van att fatta snabba beslut i ett högt arbetstempo. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och du har därmed god förmåga att hålla ordning på ett stort arbetsinflöde. För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha en mycket god kommunikationsförmåga och en vana att förhandla och argumentera på ett ödmjukt sätt i både tal och skrift. 

I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett expansivt företag där du också får ett vidare perspektiv på skaderegleringsarbetet.

Vill du veta mer går det bra att kontakta Head of Loss Adjusting, William Korse,
på telefon: 010-410 70 49.

Fackliga representanter är Åsa Vedin för FTF, telefon: 010-410 70 82 och Rosa Maria Abramowicz för Saco, telefon: 010-410 70 80.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då intervjuer genomförs löpande.

Stockholm
william.korse@crawco.se
46e43ad2 (anges alltid vid ansökan)
2017-12-06