Personskadereglerare
Moderna Försäkringar
Personskadereglerare

Moderna Försäkingar söker en av Sveriges bästa Personskadereglerare

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S, Nordens näst största försäkringskoncern, som försäkrar över 2,7 miljoner privatpersoner och fler än 140 000 företag. I Moderna Försäkringar ingår varumärken som Atlantica och Bilsport & MC. Huvudkontoret är beläget i centrala Stockholm.

Tjänsten
Vi söker nu en driven personskadereglerare till vår enhet för Personskador på vårt kontor i Hammarstrand. Tjänsten är en heltidstjänst.

Vårt inflöde av personskador sker via flera affärsområden såsom Bilsport & Mc, Privatmotor, Företagsmotor samt Företag- & Industriskador. Det innebär att du kommer att reglera personskador i följd av trafikskador samt ansvarsskador och gemensamt för dessa är att de regleras på skadeståndsrättslig grund. Vi strävar kontinuerligt efter att göra kundens upplevelse av vår service så smidig, effektiv och personlig som möjligt.

Det är även väldigt viktigt för oss att våra kunder upplever trygghet och kvalitet i samband med personskaderegleringen.

Din bakgrund
Du som söker tjänsten bör ha vana av skadereglering och erfarenhet av personskadereglering är meriterande. Även erfarenhet av motor- och trafikskadereglering är meriterande.

Vi ser i första hand att du är engagerad, beslutsför, handlingskraftig, flexibel och inte räds att ta dig an nya utmaningar. Du är välstrukturerad i ditt arbete, har en väl utvecklad förmåga att prioritera samt trivs med att arbeta mot uppsatta mål, både individuella och gemensamma. Du är initiativtagande, driver gärna sidoprojekt och uppskattar att arbeta med att kontinuerligt förbättra och effektivisera våra processer. Dessutom har du en förmåga att se och hjälpa kunden utifrån ett helhetsperspektiv och tillhandahålla den rådgivning som kunden behöver för stunden, vilket även inkluderar enklare försäkringsrådgivning. Du tycker självfallet även om att vara del av en grupp och vill vara aktivt delaktig i byggandet av en stark teamkänsla.

För att trivas med arbetet måste du kunna arbeta såväl självständigt som i grupp samt vara öppen för att reglera olika typer av personskadeärenden, både vad avser innehåll och komplexitet. Du ska ha lätt för att fatta beslut samt kunna uppvisa ett affärsmässigt förhållningssätt, gott omdöme och empatisk förmåga. Arbetet kräver vidare att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt att du har en utpräglad servicekänsla gentemot kunder och skadelidande.

Intresserad?
Frågor om tjänsten besvaras av personskadechef Henrik Fond, telefon 073-595 78 27 eller 08-684 120 11.
Facklig representant vid företaget är Elias Bakk, 070-730 68 54.

Känns detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag!
Vi behöver din ansökan senast den 31 december 2017.


Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på https://www.modernaforsakringar.se/

Hammarstrand
1daed0b4 (anges alltid vid ansökan)
2017-12-01