Produktspecialist Motorförsäkringar
If Skadeförsäkring
If Skadeförsäkring söker Produktspecialist Motorförsäkringar

Är du intresserad av bilar och andra motorfordon? Vill du vara med och utveckla marknadens ledande försäkringserbjudande till dessa objekt? Tar du chansen att förvalta ett stort ansvar genom att skapa ett eget ägarskap och utveckla verksamheten? Trivs du i en kreativ miljö där dina åsikter och beslut gör skillnad? Vill du förenkla våra kunders vardag och skapa trygghet?

Vi befinner oss i en fas där vi satsar för att utöka vår väletablerade avdelning inom Produkt & Pris, affärsområde Privat, där vi idag är ca 45 tjejer och killar i åldrarna 26-60 år. Just nu söker vi därför en produktspecialist till enheten Motor inom Produkt & Pris. Enheten består idag av sex medarbetare och en ledare som tillsammans ansvarar för produkt- och processutveckling, underwriting, partnersamarbeten, lönsamhet, prissättning och utveckling av motorförsäkringsportföljen.

Uppdraget som produktspecialist innebär att utveckla och säkerställa att If har marknadens ledande försäkringserbjudande för Bil, MC, husbil, husvagn, snöskoter och ATV. En bra mix av kundfokus samt intresse för villkor och juridik är framgångsfaktorer. I uppdraget ingår även att stödja hela organisationens arbete med att utveckla marknadsledande kundupplevelser och processer. En stor del av uppdraget kommer att bedrivas i nära samarbete med Sales & Service, Skador och CRM varför det är viktigt att du är kommunikativ i såväl tal och skrift och trivs i en tjänst där du förväntas bygga nätverk.

Vi söker dig som har ett genuint och brett intresse för affärs- och produktutveckling. Som produktspecialist hos oss har du en viktig roll i att fånga upp hur våra produkter uppfattas på marknaden, och du har även en nyckelroll i att påverka och förbättra våra produkter så att dessa motsvarar de förväntningar våra kunder har. Vi söker sig som är proaktiv, har en positiv inställning och klarar av att arbeta självständigt.

För att lyckas i rollen har du kunskap om försäkringsbranschen och god analytisk förmåga. Extra intresserade blir vi om du har några års erfarenhet av produktutveckling inom motorfordonsförsäkringsområdet men det är också meriterande om du har erfarenhet från andra funktioner som kundservice eller skadereglering.  Du har erfarenhet från projektledning och arbetar strukturerat.  Vi ser gärna att du har akademisk utbildning, det är dock inte ett krav om du har annan relevant bakgrund.

Vi erbjuder ett jobb i en spännande och utmanande organisation där du får möjlighet att göra skillnad.

Arbetsplatsen är i Bergshamra, Stockholm. Meddela ditt intresse genom att skicka ansökan och CV, senast 22 december 2017. Intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Björn Wikersten, ledare för If Motor Produkt & Pris.

Kontakt

Björn Wikersten bjorn.wikersten@if.se, 070 258 23 69

Vi ser fram emot kontakt!

Stockholm
bbf81dc7 (anges alltid vid ansökan)
2017-11-27